• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Canlı yayında Selvi ve Bal kavgası - izle

Canlı yayında Selvi ve Bal kavgası - izle
AK Parti'den istifa eden İdris Bal ile Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi canlı yayında çok sert tartışma yaşadı.

Ne Oluyor programına katılan Ak Parti'den istifa eden Kütahya milletvekili İdris Bal ile Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi arasında çok sert bir tartışma yaşandı. İkili birbirine ağır sözler etti.

Şirin Payzın tarafından hazırlanıp sunulan Ne Oluyor programının konukları Kütahya Milletvekili İdris Bal, Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi ve Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk'tü. Program sırasında sinirler gerilince Abdülkadir Selvi ile İdris Bal birbirlerine çok ağır sözler kullandı.

İdris Bal'ın, "22 Temmuz operasyonu, demokratikleşme adına yapılan bir operasyon değil. Hukukta kapalı devre yaratmak için yapılan bir operasyon. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi algı yaratmak için yapıldı." şeklindeki sözlerinin ardından, konuyu yasadışı dinlemelere getiren Abdülkadir Selvi, 'Paralel Operasyon'un cumhurbaşkanlığı seçimine negatif etkileri olacağını söyledi.

"CADI AVINI ONAYLIYOR MUSUNUZ?"

Abdulkadir Selvi, bu açıklamalarının ardından Yeni Şafak gazetesinin bir manşetini göstererek, "İdris Bal sana bir sorum var, Kudüs Selam Terör Örgütü adı altında bu insanların dinlenmesini onaylıyor musunuz?" diye sordu. İdris Bal bu soruyu, "Ben illegal hiçbir şeyi onaylamıyorum. Siz cadı avını onaylıyor musunuz? Onaylamıyor musunuz?" diye karşı soru sordu.

Bu sözlerin ardından ikili arasındaki tartışma daha da alevlendi. İdris Bal, "Hiçbir medeni insan illegal bir olay varsa hesabının sorulmasının karşısında durmaz. Yanlış yapan insanlar hesabını vermelidir" diye konuştu.

"PARALI BİR ADAMSIN SEN"

Bal, Selvi'nin sözünü kesmesi üzerine, "Bu adamı susturun" dedi. Selvi de, "Sen benim için 'bu adamı' diyemezsin" şeklinde karşılık verdi. Karşılıklı sözlerle uzayan tartışmada İdris Bal ve Abdulkadir Selvi birbirlerine, "Saçmalıyorsun, sen yandaş medya havuzunun parçasısın. Sana verilen yem karşılığında böyle konuşuyorsun. Sen utan, ben neyden utanacağım. Ayrılma ordan, sana bir şey soracağım. Ayrılma ordan! Sen kim oluyorsun, paralı bir adamsın sen!" gibi sözler sarf ettiler.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim