• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Çankırı'ya bir de buradan bakın

Çankırı'ya bir de buradan bakın
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği'nin birlikte düzenlediği "Çankırı'ya Bir de Buradan Bakın 3. Fotoğraf...

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği'nin birlikte düzenlediği "Çankırı'ya Bir de Buradan Bakın 3. Fotoğraf Sergisi" 100. Yıl Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı.

Sergiye Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, daire amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergi açılışında konuşan Çankırı Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Özgür Alantor, "Çankırı'nın ırmağı, çeltiği, tuzu, haberlerin arka planlarında kalan birçoğumuzun gördüğü ama fark etmediği ya da göremediğimiz fotoğrafların olduğu bir sergi. Bu sergide 19 arkadaşımızın 60 fotoğrafı var. Umarım beğenirsiniz. Ben serginin açılmasında katkısı olan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne teşekkür ederim." dedi.

Vali Vahdettin Özcan ise "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü geçtiğimiz gün birlikte kutladık. Bugün de devamı niteliğinde sayılacak fotoğraf sergisini açıyoruz. 2016 yılı hem çalışan gazetecilerimize hem Çankırı'mıza hem ülkemize sağlık getirsin." diye konuştu.

Gazeteciliğin, modern dünyada, modern yönetimde kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi yönünde çok önemli bir meslek olduğunun altını çizen Özcan konuşmasına şöyle devam etti: "Çankırı'daki yerel basınımızla birlikte çalışmaktan çok memnunum. Sizlerle gurur duyuyorum. Eleştiri hakkını aydınlatma hakkını olabildiğince özgür şekilde kullanmak bu ortamı oluşturmak da bizim görevimiz. Kamuoyunun da bilgilendirilmesi aracı da sizlersiniz. Bir anlamda kamunun denetim gücüsünüz."

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş ve Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Özgür Alantor tarafından kesildi.

19 gazeteci tarafından oluşturulan 60 eser bir hafta boyunca 100. Yıl Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisi'nde sergilenecek.

Çankırı'ya bir de buradan bakın

Çankırı'ya bir de buradan bakın

Çankırı'ya bir de buradan bakın

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim