• BIST 9090.31
  • Altın 2324.753
  • Dolar 32.3724
  • Euro 34.9675
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Çankırı’da Çakıroğlu Dualarla Anıldı

Çankırı’da Çakıroğlu Dualarla Anıldı
Çankırı Ülkü Ocakları, PKK'lı caniler tarafından katledilen Üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şahadetinin 1. yılında Hoca Ahmet...

Çankırı Ülkü Ocakları, PKK'lı caniler tarafından katledilen Üniversite öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şahadetinin 1. yılında Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde sabah namazı kılıp dua etti.

Ege Üniversitesi'nde eğitimini sürdürürken PKK'lı caniler tarafından öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, şahadetinin 1. yılında Çankırı'da anıldı. Hoca Ahmet Yesevi Camii'nin avlusunda toplanan Çankırı Ülkü Ocakları üyeleri, sabah namazı sonrası cami cemaatine çorba ikramında bulundu.

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Serhat Kalaycı, Çakıroğlu'nun şahadetinin 1. yıldönümü olduğunu ifade ederek, "Aradan geçen 1 yıla rağmen Fırat Çakıroğlu'nun acısı ilk günkü tazeliği ile içimizi sızlatmakta, yüreklerimizi dağlamaktadır. Bizler Ülkü Ocakları olarak Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu asla unutmayacağız ve adını her daim yaşatacağız" dedi.

Ülkenin zor günler geçirdiğini vurgulayan Kalaycı, "Ülkemizin çok zor günlerden geçmektedir, her gün şehit haberleri gelmekte, her gün bir kez daha ölmekteyiz. Milletimiz şehit haberlerine alıştırılmış, ne yazık ki bu vahim durum sayılarla ifade edilen bir olgu haline getirilmiştir. Ülkemiz hiçbir dönemde şehitlerimizi sayısal değerler ile ifade edecek kadar küçülmemiştir. Ancak üzülerek görüyoruz ki durum bu gün bu hale gelmiştir. Hükümetin yetkili organları asil görevlerini ifa etmeyi unutmuş adeta birer kınama makamı haline gelmişlerdir. Kınayarak terörle mücadele edilmez, ülke ise hiç yönetilemez. Yetkili makamları görevlerini yapmaya, ihmali bulunanları ise derhal gereğini yerine getirmelerine davet ediyoruz. Herkes tarafından bilinmelidir ki; kim ne yaparsa yapsın, Aziz Milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır. Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı iş birlikçiler amaçlarına ulaşamayacaktır. Türk milleti her türlü zorluğun üstesinden gelecek güç ve kudrete sahiptir." ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından grup olaysız şekilde dağıldı.

Çankırı’da Çakıroğlu Dualarla Anıldı

Çankırı’da Çakıroğlu Dualarla Anıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim