• BIST 9796.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

“Çankaya’nın Filizleri”ne Esnaf Desteği

“Çankaya’nın Filizleri”ne Esnaf Desteği
Çankaya Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak üzere hayata geçirdiği "Çankaya'nın Filizleri" projesine Kızılay'daki YeYe Cafe'den...

Çankaya Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak üzere hayata geçirdiği "Çankaya'nın Filizleri" projesine Kızılay'daki YeYe Cafe'den de destek geldi.

Çankaya Belediyesi'nin Ankara'da eğitim gören ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamak üzere başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesine son destek Kızılay'daki YeYe Cafe'nin sahibi Fatih Mert'ten geldi. Karanfil Sokak'taki kafeyi ziyaret ederek "Bu iş yeri bir öğrenci okutuyor" plaketi çakan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Biz, ihtiyaç sahibi öğrencilerle burs verenleri buluşturuyoruz. Apartman ve site sakinlerinin yanı sıra iş yeri sahiplerinin de projemize destek vermesi bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Söz konusu projeyle 2 ay içinde 150 öğrenciye ulaştıklarını belirten Taşdelen, kendisinin, belediye başkan yardımcılarının, meclis üyelerinin ve müdürlüklerinin de öğrenci okuttuğunu belirterek, vatandaşlardan da destek beklediklerini ifade etti.

Kafe sahibi Fatih Mert de, Çankaya Belediyesi'nin başlattığı projenin bir dayanışma projesi olduğunu belirterek, "Bunun küçük de olsa bir parçası olmak bize gurur veriyor. Üniversite eğitimi alan bir öğrenciye destek olabilmek onun maddi kaygılardan uzak ders çalışabilmesine katkı sunabilmek büyük mutluluk" dedi.

BAŞVURULAR BELEDİYEYE YAPILIYOR

"Çankaya'nın Filizleri" projesine katılarak burs vermek isteyenlerin ise Çankaya Belediyesi ile irtibata geçmeleri gerekiyor. Vatandaşlar, Belediyenin Mithatpaşa Caddesi 52 numarada bulunan Çankaya Halk Sağlığı Merkezi adresinden ve 0850 455 02 65 numaralı telefondan bilgi alabiliyor. Ayrıca, Belediyenin internet sitesinden burs verilecek öğrencilerde aranan şartlar ile apartman ve site sakinlerinin projeye nasıl katkı vereceklerine ilişkin bilgilere de ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim