• BIST 9548.09
  • Altın 2498.785
  • Dolar 32.4956
  • Euro 34.5451
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

Çankaya’nın filizleri Başkan Taşdelen’le buluştu

Çankaya’nın filizleri Başkan Taşdelen’le buluştu
Çankaya Belediyesinin üniversite eğitimlerini sürdüren öğrencilere yönelik başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesinde üniversitelerinden mezun...

Çankaya Belediyesinin üniversite eğitimlerini sürdüren öğrencilere yönelik başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesinde üniversitelerinden mezun olan ve son sınıfa devam eden gençler, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'le bir araya geldi.

Çankaya Belediyesinin 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesi mezunlarını vermeye başladı. Belediyenin Türkiye'nin geleceğinin mimarları olarak gördüğü üniversite öğrencilerinin öğrenimleri sırasında sıkıntı yaşamamaları için maddi destek sağlamak amacıyla başlattığı proje, gönüllü apartman, site, AVM yönetimleri ve iş yerleri ile öğrenciler arasında dayanışma köprüsü kuruyor. Öğrencilerin ayda 300 TL burs almasını sağlayan projeye dahil olan öğrencilerden mezun olanlar ve son sınıfta devam eden öğrenciler, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti. Öğrenciler, okudukları bölümlerle ilgili Taşdelen'e bilgi vererek, gelecek hedeflerini paylaştı.

Apartman, site yönetimi, işletmeler, dernekler ve şahısların desteğiyle eğitim yardımından yararlanan öğrenci sayısının 200'ü aşarak büyük bir aileye dönüşen Çankaya'nın Filizleri projesini hayata geçirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Taşdelen, "Hepinizi tek tek tebrik ediyorum, her biriniz Ankara'nın en güzide üniversitelerinde öğrenimlerinizi başarıyla sürdürüyorsunuz. Başarılarınızın devam edeceğine ben yürekten inanıyorum. Bu başarınızda belediyemizin de payı var ise bu bizim için büyük bir gururdur" diye konuştu.

Üniversitelerin yoğun olarak bulunduğu Çankaya'da öğrenim hayatlarını sürdürmekten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler adına Taşdelen'e teşekkür eden ve bu proje sayesinde mezun olduğu Orta Doğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yapan Ozan Can Özdemir, Çankaya'nın Filizleri projesinin yanı sıra Çankaya'da gerçekleştirilen etkinliklerin de öğrenim hayatlarına çok büyük katkıları olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim