• BIST 9644.77
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Çankaya'da 12 bin liralık soygun kamerada

Çankaya'da 12 bin liralık soygun kamerada
Ankara'da bir iş yerine giren maskeli hırsızlar, piyasa değeri 12 bin lira civarında olan televizyon ve oyun konsollarını alarak kayıplara karıştı.

Ankara'da bir iş yerine giren maskeli hırsızlar, piyasa değeri 12 bin lira civarında olan televizyon ve oyun konsollarını alarak kayıplara karıştı. Soygun anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Çankaya'da, Ceyhun Atıf Kansu Caddesi üzerindeki bir iş yerinde yaşandı. Otomobille iş yerine gelen maskeli zanlılar önce binanın önündeki masayı kapıya fırlattı. Bu denemelerinde başarısız olan zanlılar, iş yerinin kapısını kaldırım taşıyla kırdı. İçeri giren zanlılar bazı televizyonları ve oyun konsollarını bulundukları yerden sökerek otomobile götürdü. Yaklaşık 5 dakika süren soygun sonrası zanlılar, olay yerine geldikleri araçlara kaçtı. Soygun iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde delil araştırması yaptı. İş yeri sahibinin ifadesine başvuran ekipler zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

İŞYERİ SAHİBİNİN EVİNDE DE HIRSIZLIK YAŞANMIŞ

İşyeri sahibi, alarm merkezinin kendilerini aramasıyla olay yerine geldiklerini belirterek, "Evimle işyerimin arası 3 dakika. Alarm merkezinden aradılar. İşyerine polis yönlendirdiklerini söylediler. Biz de giyinip geldik. Kaldırım taşıyla kapıyı kırıp girmişler. Camı çerçeveyi dağıtmışlar. Televizyon ve oyun konsollarını almışlar. 12 bin lira civarında zarar var. Hırsızların bir an önce bulunup gerekenlerin yapılmasını istiyorum. Burayı daha yeni açtık. Zaten borçla açtık. Bir de başımıza bunlar gelince esnaf olarak perişan oluyoruz." diye konuştu.

Daha önce işyerinden bir oyun makinasının çalındığını dile getiren işyeri sahibi, "On birinci ayda birinci kattaki evime de girdiler. O zaman da 10 bin lira civarında zararım olmuştu." dedi. Zanlıların, kapıyı yol kenarında buldukları kaldırım taşıyla kırdığını belirten işyeri sahibi, "Bu caddede daha önce kaza olmuştu. Aydınlatma direği devrildi. Direk devrilince kaldırım taşı yerinden oynadı. Biz defalarca aradık yetkilileri. Direğin sökülen yerindeki kabloların üzerine de duba koyduk. Oradaki kaldırım taşını almışlar." ifadelerini kullandı.

AYNI SAATLERDE YAKIN YERDE KURUYEMİŞ DÜKKANI DA SOYULDU

Aynı saatlerde, Ceyhun Atuf Kansu Caddesi'ne yakın Cevizlidere Caddesi'ndeki bir kuruyemiş dükkanı da soyuldu. Kepengi aralayan zanlılar cam kapıyı kırıp dükkana girdi. Dükkandan çeşitli malzemeler alan zanlılar olay yerinden hızla uzaklaştı. Dükkan çalışanı 10 bin lira civarında zarar olduğunu ifade etti.

Cihan

Çankaya'da 12 bin liralık soygun kamerada

Çankaya'da 12 bin liralık soygun kamerada

Çankaya'da 12 bin liralık soygun kamerada

Çankaya'da 12 bin liralık soygun kamerada

Çankaya'da 12 bin liralık soygun kamerada

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim