• BIST 9056.11
  • Altın 2300.965
  • Dolar 32.313
  • Euro 35.1123
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Canik’ten "Whatsapp" Hattı

Canik’ten "Whatsapp" Hattı
Canik Belediyesi, şimdi de vatandaşların daha kolay iletişim kurabilmesi, istek ve şikayetlerini daha hızlı ulaştırabilmesi amacıyla "whatsapp" hattı...

Canik Belediyesi, şimdi de vatandaşların daha kolay iletişim kurabilmesi, istek ve şikayetlerini daha hızlı ulaştırabilmesi amacıyla "whatsapp" hattı kurdu.

Canik Belediyesi, vatandaş ile belediye arasındaki iletişimi hızlandırmak, vatandaşların belediyeye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla teknolojinin son yeniliklerini hizmete sunuyor. İnternetin olduğu her yerden kullanılan ve uzakları yakın Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni 2 yıl önce hayata geçiren ve kalitesini ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi ile taçlandıran Canik Belediyesi, kurduğu "whatsapp" hattı ile de farkındalık oluşturdu. Vatandaşlar 4445590 nolu telefon numarasının yanısıra 0505 160 55 90 nolu kurumsal whatsapp ağından da belediye ile iletişime geçebiliyor.

"YENİLİKLERE AÇIK BELEDİYEYİZ"

Günümüzün iletişim çağı olduğuna işaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "3. bin yılın başında hızlı ve kolay iletişim çok önemli. Artık tek bir mesajın saniyeler içerisinde dünyayı dolaştığı bir çağda yaşıyoruz. Bu nedenle Canik Belediyesi olarak yeniliklere her zaman açık bir belediyeyiz. Çünkü değişime açık değilseniz ilerlemeniz mümkün değildir. 21. yüzyılda şehirler yarışıyor. Şehirlere yön verecek olan ise yerel yönetimlerdir. Dolayısıyla belediyeler yarışıyor. Biz de Canik Belediyesi olarak şehrimizi bu yarışın en ilerisinde tutmak için yarışıyoruz ve farkındalık oluşturacak teknolojik yenilikleri halkımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.

"HIZLI VE KOLAY İLETİŞİM"

Artık şehirlerin 19 ve 20. yüzyıl kafasıyla yönetilemeyeceğine vurgu yapan Genç, "Daha önce halkımızın belediyemizle olan işlerini kolaylaştırmak ve hızlı çözüme kavuşturmak amacıyla Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni kurduk. EBYS ile vatandaşlarımız internetin olduğu her yerden ve bu sisteme bağlı 4445590 nolu çağrı numaramızdan belediyemize ulaşabiliyor. Dolayısıyla OSO 9001 belgesi ile de kurumsal kalitemizi taçlandırdık. Şimdi ise whatsapp hattından vatandaşlarımız istek, şikayet, öneri ve taleplerini belediyemize hızlı ve kolay şekilde iletebilecek. Yeni hattımız halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim