• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Canik’ten Aileye Tam Destek

Canik’ten Aileye Tam Destek
Mutlu bir şehir hedefleyen Canik Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına açtığı Aile Okulları, Hanım Konakları ve kurduğu Aile Birimi ile mutlu ve sağlıklı...

Mutlu bir şehir hedefleyen Canik Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına açtığı Aile Okulları, Hanım Konakları ve kurduğu Aile Birimi ile mutlu ve sağlıklı ailelerin oluşmasına katkıda bulunuyor.

Canik Belediyesi olarak ilçede Aile Okulları oluşturduklarını ifade eden Başkan Genç, "Aile Okullarımızda anne-babalarımıza eğitimler veriyoruz. Ayrıca evlenecek olan gençlerimizi evlilik öncesi eğitimlerle mutlu yuvalara hazırlıyoruz. Yine belediyemiz bünyesinde Aile Birimi kurduk. Aile yapımız bozulduğunda, toplum bozulur. Toplum bozulursa ne kadar binalar, yollar yaparsanız yapın anlamı yoktur. Bu nedenle yeni hizmet binamızda kurduğumuz Aile Birimimiz de bu bakımdan çok önemlidir" dedi.

TOPYEKUN EĞİTİM HAMLESİ

Aileyi sadece anne-babalarla sınırlı tutmadıklarını belirten Başkan Genç, "Çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim yuvaları yapıyoruz. Sıbyan Mektepleri, Kariyer Gelişim Merkezi, Canik Akıl Küpü ve Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezimiz fikir üretebilen ve donanımlı bir kuşak yetiştiriyor. Bize göre iletişim ailede başlar ve bu nedenle en küçüğünden en büyüğüne kadar topyekun bir eğitim hamlemiz var. Amacımız dünya standartlarının üzerinde, yaşanabilir ve manevi değerlerin de ön plana çıktığı bir şehir oluşturmak" diye konuştu.

AİLELERE ÇAĞRI

Ailelere seslenen Başkan Genç, şunları söyledi: "Çocuklarımızı internet ve televizyon bağımlılığından kurtarmalıyız. Teknoloji önemli fakat çocuklarımız bilgisayarı bir oyun aracı olarak görmemeli. Anne-babalar çocuklarını kültürel aktivitelere yönlendirmelidir. Canik Belediyesi olarak çocuklarımıza yönelik birçok tesisimiz var. Buralarda kurslar, etkinlikler, çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Sportif kurslar olsun, kültürel kurslar olsun yavrularımız bu kurslarda kendi becerilerini sergileyebilirler. 2 bin 500 kadınımız belediyemiz tesisleriyle etkileşim halindedir, yine eğitim ve spor tesislerimizden 4 bine yakın yavrumuz yararlanıyor. Hem anne-babalar hem de çocuklarımız bu tesislerimizden yararlanmalıdır."

Canik’ten Aileye Tam Destek

Canik’ten Aileye Tam Destek

Canik’ten Aileye Tam Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim