• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Canik Personeline Ofis Programları Eğitimi

Canik Personeline Ofis Programları Eğitimi
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri belgesine sahip olarak hizmet eden Canik Belediyesi çalışanları, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile yapılan işbirliği...

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri belgesine sahip olarak hizmet eden Canik Belediyesi çalışanları, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile yapılan işbirliği sonucunda Ofis Programları Eğitimi aldı.

Kurumsal Dönüşümünü sağlayan ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Belgesi'ne sahip olan Canik Belediyesi, OKA ile işbirliği yaparak, kurum çalışanlarının gelişimini sağlıyor. İşbirliği çerçevesinde ilk etapta verilen İç Kontrol ve Risk Yönetimi Eğitimi'nin yanında şimdi de Canik Belediyesi çalışanlarına Ofis Programları Eğitimi verildi. İnsan Kaynakları Birimi tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde farklı birimlerde görev yapan personele yönelik Microsoft Ofis Programları eğitimi verildi.

İZMET İÇİ EĞİTİM

OKA Uzmanlarından Zübeyir Aktürk tarafından verilen ve iki gün süren seminerde Microsoft Office programlarının kullanımına yönelik bilgiler verilirken, bilgisayar üzerinde programlara ilişkin uygulamalar yapıldı. Hizmet içi eğitim programları kapsamında gerçekleştirilen seminerle çalışanlara ofis programlarını etkili kullanabilme becerisi kazandırmayı hedeflediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Kurum çalışanlarımızın performansını arttırarak daha nitelikli hale gelmelerini, iletişim çağında yaşayan bireyler olarak ofis programları konusunda bilgi eksikliğini en aza indirmeyi amaçladık" dedi.

"KURUMSAL DÖNÜŞÜMÜ TAMAMLADIK"

Canik Belediyesi'nin kurumsal dönüşümü tamamladığına işaret eden Genç, "Ancak bilgi çağında insanın sürekli yeniliğe ve kendini geliştirmeye ihtiyacı var. Bu yönde Canik Belediyesi olarak çalışanlarımızın performansını artırmak için sürekli eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bu noktada belediyemizle işbirliği yapan ve personelimizin kendisini geliştirmesine katkı sağlayan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'na teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bu tür eğitim programlarımız devam edecektir" diye konuştu.

İnsan Kaynakları Birimi Müdürü Gökay Erkan da, "Personelimizin eğitim ihtiyaçlarını sürekli tespit ediyoruz. Gelişim ve dönüşüme uygun olarak, teknolojik gelişmeler ışığında ihtiyaç duyulan tüm eğitimleri planlıyoruz ve sürekli bir gelişim anlayışı içerisinde personel eğitimleri yapıyoruz. ISO 9001 kalite standartlarına uygun bir şekilde sürekli gelişim hedefimiz var. Bugüne kadar personelimize iletişim, kişisel gelişim, iç kontrol ve risk yönetimi, bilgisayar teknik programı, halkla ilişkiler gibi eğitimler verdik. Bundan sonra gelişim eğitimlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Canik Personeline Ofis Programları Eğitimi

Canik Personeline Ofis Programları Eğitimi

Canik Personeline Ofis Programları Eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim