• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Canik Belediyespor’un sporcuları gururlandırdı

Canik Belediyespor’un sporcuları gururlandırdı
Bulgaristan'da düzenlenen 13 Yaş Altı Badminton Balkan Şampiyonası'nda Balkan ikincisi olan Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün başarılı sporcuları...

Bulgaristan'da düzenlenen 13 Yaş Altı Badminton Balkan Şampiyonası'nda Balkan ikincisi olan Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün başarılı sporcuları Anıl Atan ile Elmas Nur Şencan Belediye Başkanı Başkan Osman Genç'i ziyaret ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün sporcuları yeni bir başarıya imza attı. Bulgaristan'da düzenlenen 13 Yaş Altı Badminton Balkan Şampiyonası'nda, rakibinden 1 yaş küçük olmasına rağmen Badminton sporcusu Anıl Altan, Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazanırken, Elmas Nur Şencan da Samsun'u başarıyla temsil etti. Badminton Milli Takımı'nın 1. olduğu şampiyonadan madalyayla dönen sporcular Anıl Altan ve Elmas Nur Şencan, antrenörleri Ömer Aydoğmuş ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.

Balkan ikincisi oldu

Genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Anıl Atan ve Elmas Nur Şencan sporcularımız Samsun Canik Belediyespor takımımızı başarıyla temsil ederek göğsümüzü kabarttı. Ayrıca Anıl, çift erkeklerde Balkan 2.'si olarak bize ayrı bir onur daha yaşattı. Çok yakın zamanda Samsun Canik Belediyespor Badminton Takımı'nın Avrupa, Dünya ve Olimpiyat madalyasını Samsun'a getireceğine inanıyorum. Ömer Aydoğmuş hocamızın ve sporcularımızın gözünde bu azim ve gayreti görüyorum" dedi.

Canik sporda da marka

Uluslararası şampiyonalarda dereceye giren sporcuların İstiklal Marşı'nı okutarak ve ay-yıldızlı Türk bayrağını dalgalandırarak kendilerini onurlandırdığını ifade eden Başkan Genç, Canik Belediyesi olarak sporda kurumsallaştıklarını ve sporda da marka olduklarını söyledi. Gençlerin sağlıklı yetişmeleri amacıyla spora önem verdiklerini ifade eden Genç, "Spora yaptığımız yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. Çünkü spor, gençlerimizin fiziki, zihinsel ve ahlaki yönden sağlıklı gelişmeleri açısından çok önemlidir. Canik Belediyesi olarak yaptığımız spor yatırımları sayesinde bugün sporcularımız şehrimizin adını dünyaya duyuruyor. Spora ve sporcuya desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Başkan Genç'e teşekkür

Spora ve kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden antrenör Ömer Aydoğmuş ve sporcular ise, "Başkanımız sağ olsun bizlerden desteğini hiç esirgemiyor. Samsun Canik Belediyespor sporcuları olarak bu konuda şanslıyız. Çalışmamız için gerekli tüm spor imkanları ilçemizde mevcut. Sporcular olarak bizlere sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendiriyoruz. İnşallah bundan sonra da şampiyonalarda şehrimizi en iyi şekilde temsil edip, yeni başarılar elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Başkan Genç ziyaret sonunda sporculara, Canik Belediyesinin çıkarmış olduğu "Çocuk Hakları El Kitapçığı" ve "15 Temmuz Öncesi ve Sonrası" kitaplarını hediye etti.

Canik Belediyespor’un sporcuları gururlandırdı

Canik Belediyespor’un sporcuları gururlandırdı

Canik Belediyespor’un sporcuları gururlandırdı

Canik Belediyespor’un sporcuları gururlandırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim