• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5824
  • Euro 34.6959
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Canik, 200 Evler’in Çehresi Değişiyor

Canik, 200 Evler’in Çehresi Değişiyor
Canik Belediyesi mahallere yaptığı hizmet yatırımlarını sürdürüyor.

Canik Belediyesi, 200 Evler Mahallesi'nin de çehresini değiştiriyor.

Canik Belediyesi mahallere yaptığı hizmet yatırımlarını sürdürüyor. İlçe genelinde birçok mahallede Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri, spor tesisleri, okul ve cami çevre düzenlemeleri gibi yatırımlar yapan Canik Belediyesi, 200 Evler Mahallesi'nde yaptığı Eğitim, Spor ve Etüt Merkezi, Minik Kalpler Eğitim Okulu, Sıbyan Mektepleri ve halı sahanın yanında şimdi de Fen İşleri Birimi tarafından Eğitim, Spor ve Etüt Merkezi ile bütünlük sağlaması amacıyla 3 bin metrekare parke çalışması yapılıyor.

"MAHALLELERİ HİZMETLE SÜSLÜYORUZ"

Canik Belediyesi olarak tüm mahallelere hizmet ulaştırdıklarını belirten Fen İşleri Birimi Müdürü Melih Özdemir, "Başkanımız Sayın Osman Genç'in yönetiminde ve koordinesinde özellikle Büyükşehir Yasası'nın ardından belediyemize bağlanan yeni mahallelerimizi hizmetlerle süslüyoruz. Hemen hemen tüm mahallelerimizde mutlaka birden çok hizmetimiz vardır. 200 Evler Mahallemiz de bunlardan biridir. Birçok eğitim, kültür, spor ve sosyal tesisin yanısıra bu mahallemize estetik görünüm kazandıracak parke çalışması yapıyoruz" dedi.

BÖLGENİN ÇEKİM MERKEZİ

Mahalle halkından yapılan hizmetlere sahip çıkmasını da isteyen Melih Özdemir, "Şehir üzerinde bütüncül bir bakış açımız var ve her mahalleyi, her sokağı kendi evimiz gibi hissediyoruz. Yaptığımız hizmetlerle ilçemizin bütününü kucaklıyoruz. Canik Belediyesi olarak insanlarımıza olan sevgimizi yaptığımız hizmetlerle gösteriyoruz. Bu mahallemizde parke çalışması tamamlandığında Eğitim, Spor ve Etüt Merkezi bu bölgemizin çekim merkezi olacaktır. İnşallah diğer mahallelerimize ve 200 Evler Mahallemize hizmetlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Canik, 200 Evler’in Çehresi Değişiyor

Canik, 200 Evler’in Çehresi Değişiyor

Canik, 200 Evler’in Çehresi Değişiyor

Canik, 200 Evler’in Çehresi Değişiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim