• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Cani anne: Ağlar ağlar uyur dedim

2 aylık bebeğini evde bırakıp açlıktan ölmesine neden olan anne, savcılıkta yaşadıklarını tüm detayları ile anlattı.
2 aylık bebeğini evde tek başına bırakıp 9 günlük bayram tatiline çıkarak bebeğinin açlıktan ölmesine neden olduğu iddiasıyla tutuklanan sınıf öğretmeni Seçil Müge Doğanay’ın, savcılıkta yaşadıklarını tüm detaylarıyla anlattığı öğrenildi.
 
İFADESİNDEN SATIR BAŞLARI
'GEÇ ÖĞRENDİM'
 
Eşimden boşanınca ailem bir daha evlenmeme izin vermedi. Polis sevgilimden hamile kaldığımı çok geç öğrendim. Doğurup doğurmamak arasında uzun süre gel-git yaşadım. Hatay’daki ailemin yanına gitmemek için mazeretler uydurdum. Doğum sonrasında da tek başıma baktım.
 
'ÜSTÜNÜ ÖRTTÜM'
 
Ailem baskı yapınca gitmek zorunda kaldım. Birkaç gün Hatay’da kalıp eve dönmeyi düşünüyordum. Giderken oğluma 2 biberon mama yaptım. Birkaç saat arayla yedirdim, altını değiştirdim. Beşiğe bıraktım, üşümesin diye de üstünü örttüm. Evden çıkarken uyuyordu. Karnı acıksa da ağlar ağlar uyur diye düşündüm.
 
'BEBEĞİMİN ÖLECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNEMEDİM'
 
Ailemin yanına çocuğumla gitseydim beni öldürebilirlerdi. Evden çıkarken de bebeğime bir şey olmasın diye dua ettim. Aklım hep bebeğimdeydi. Bebeğim için tasalanıyordum, telaşlanıyordum. Ama öldüğünü hiç düşünemedim.
 
'HASTANEDE BEBEĞİMİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER'
 
Gölcük’teki evime geldim. Kapıya açınca hemen mutfakta oğluma mama hazırladım. Beşiğinde hareketsiz yatıyordu. Kucağıma aldım, biberonu ağzına soktuğumda hiç tepki vermediğini görünce hemen hastaneye getirdim. Burada öldüğünü söylediler.
 
VELİLER MİLLİ EĞİTİME ŞİKAYET ETMİŞ
 
Bu arada velilerin, Seçil Müge Doğanay’ı, hem kıyafetinden hem de çocuklara karşı agresif tavarılarından dolayı birçok kez okul müdürüne şikâyet ettiği, sonuç alamayan bazı velilerin de Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvurduğu ortaya çıktı.
 
Bebeğin cenazesini almak için henüz kimse gelmedi. Cenazeye sahip çıkılmaması durumunda bebeğin kimsesizler mezarlığına gömüleceği belirtildi.
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim