• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Çanakkale’den Milli Takıma Bir Sporcu Daha

Çanakkale’den Milli Takıma Bir Sporcu Daha
Anadolu yıldızlar Tekvando şampiyonasında rakiplerini farkla yenerek şampiyon olan Anafartalar spor kulübü sporcusu Melike Önem, Türkiye tekvando Milli...

Anadolu yıldızlar Tekvando şampiyonasında rakiplerini farkla yenerek şampiyon olan Anafartalar spor kulübü sporcusu Melike Önem, Türkiye tekvando Milli takımına çağrıldı.

Spor genel müdürlüğünün faaliyet programında yer alan ve 22-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Sakarya Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Anadolu yıldızlar Tekvando şampiyonasında rakiplerini farkla yenerek şampiyon olan Anafartalar spor kulübü sporcusu Melike Önem, Türkiye tekvando Milli takımına çağrıldı. Önem, 14-17 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Turkish Open Uluslararası tekvando şampiyonasında milli takımı adına yarışacak. 2016 yılının ilk aylarında iki sporcunun Milli takıma çağrılmasının, Çanakkale Tekvandosunun bu yılda başarılarının artarak devam edeceğinin bir göstergesi olduğunu söyleyen Tekvando il temsilcisi Hasan Altunışık, "Antalya'da yapılacak olan Turkish Open Uluslararası tekvando şampiyonasına Çanakkale tekvandosu olarak milli takımımız adına iki sporcumuz katılacaktır. Şampiyonaya katılacak sporcularımızın moral motivasyonu çok iyi, çok çalışıyoruz. Okullarında tatil olduğundan dolayı günde çift antrenman yaparak hazırlanıyoruz. Sporcularım teknik taktik bilgi ve becerilerini daha üst düzeye çekerek adı geçen bu şampiyonada şampiyon olarak ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir inşallah. 51 kiloda şampiyonaya katılacak olan sporcumuz Melike Önem ve 42 kiloda da Türkiye şampiyonu olmayı başaran olan Anafartalar Spor Kulübü sporcumuz Emine Göğebakan bu şampiyonaya direk katılma hakkını elde etmişlerdir. Sporcum Emine 2014 yılında Azerbaycan'da yapılan yıldızlar Dünya tekvando şampiyonasında Dünya üçüncüsü olup Çanakkale'nin spor tarihinde bir ilki yaşatmıştı. Sporcumuz bu yıl bir üst kategori olan Gençlerde şampiyon oldu. Gençler kategorisinde şampiyon olmak gerçekten zor. Ama sporcumuz zoru başararak yapılacak olan bu şampiyonadan sonra Almanya'ya gitme vizesini de almış oldu. Anafartalar Spor Kulübü sporcularımız gerçekten çok çalışıyorlar. Bu sporcularımızı bu şampiyonada şampiyon olmalarını arzu ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim