• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

"Çanakkale Zaferi Ve Büyük Türkiye’nin Dirilişi" Etkinliği

"Çanakkale Zaferi Ve Büyük Türkiye’nin Dirilişi" Etkinliği
ANKARA (İHA) – Ankara'da Türkiye Gaziler Vakfı ve Diriliş Gençlik Derneği'nin organize ettiği "Çanakkale Zaferi ve Büyük Türkiye'nin Dirilişi" etkinliğine...

ANKARA (İHA) – Ankara'da Türkiye Gaziler Vakfı ve Diriliş Gençlik Derneği'nin organize ettiği "Çanakkale Zaferi ve Büyük Türkiye'nin Dirilişi" etkinliğine katılan eski Turizm Bakanı Güldal Akşit, "Varlığımızı elinden, kolundan hatta canından fedakarlık eden insanlara borçluyuz" dedi.

Türkiye Gaziler Vakfı ve Diriliş Gençlik Derneği tarafından "Çanakkale Zaferi ve Büyük Türkiye'nin Dirilişi" etkinliği düzenlendi. Programa katılan eski Turizm Bakanı Güldal Akşit, "Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, sıkı sıkı kenetlenmeye çok ihtiyacımız var. Varlığımızı elinden, kolundan hatta canından fedakarlık eden insanlara borçluyuz. Allah onlara güç versin bizlerin de birlik ve beraberliğini bozmasın" şeklinde konuştu.

"VATAN EVLATLARININ KANLARININ HESABI NE OLACAK?"

"Dün kutlanan "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla dünyanın en şerefli kadınları olan şehit annelerinin ellerini öpüyorum" diyen Türkiye Gaziler Derneği Başkanı Lokman Aylar ise şöyle devam etti:

"Güvenlik güçlerimizin terörle mücadele ettiği şu dönemde dün kutlanan "Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla dünyanın en şerefli kadınları olan şehit annelerinin ellerini öpüyorum. Yurdumuzun bazı bölgelerinde terör örgütünün ve yandaşlarının istediği gibi taş üstünde taş kalmadı. Bu bölgede yaşayan halkın zararları mutlaka karşılanacak. Ancak vatan evlatlarının kanlarının hesabı ne olacak? Tüm hainlerden ve destekçilerinden hesap sorulmalıdır."

Kazan'dan gazilere gönül dolusu sevgiler getirdiğini söyleyen Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Biz büyük ve şanlı bir ecdadın torunlarıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin evlatları olarak bundan sonraki süreçte de beraberliğimiz devam edecek. Sizlerin hakkını ödemenin mümkün olmadığını biliyoruz. Kazan'dan sizlere gönül dolusu sevgiler getirdik" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, Türkiye Gaziler Vakfı Başkanı Lokman Aylar ve Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk tarafından Kore Gazilerine plaket verildi.

"Çanakkale Zaferi Ve Büyük Türkiye’nin Dirilişi" Etkinliği

"Çanakkale Zaferi Ve Büyük Türkiye’nin Dirilişi" Etkinliği

"Çanakkale Zaferi Ve Büyük Türkiye’nin Dirilişi" Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim