• BIST 9693.46
  • Altın 2509.343
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7709
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinden Terör Saldırılarına Kınama

Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinden Terör Saldırılarına Kınama
Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından bir mesaj yayınladı.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından bir mesaj yayınladı.

Akıncı yazılı yayınladığı mesajında, "Sinsice, haince, insanlık dışı, alçak yüzlerini gösteren terör örgütü mensupları, yine onlarca ocağı söndürdü. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozarak, Milletimize korku ve panik ortamı yaşatmayı amaçlayan hain eller, sadece saldırının meydana geldiği bölgedeki vatandaşlarımızı değil, ülkenin tamamını hedef almışlarsa da, Türkiye'nin huzur ve güven ortamını bozamayacakları gün gibi ortadadır. Hain ellerin Şehit ettiği, Jandarma Genel Komutanı merhum Eşref Bitlis paşanın ölüm yıldönümünde, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarını hedef alan hainler, bu memleketi bölme, parçalama hedefiyle, 101 yıl önce Çanakkale boğazına dayanan Armadanın uğradığı hezimete uğrayacaklarını bilmezden gelseler de, bizler Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, 101 yıl önce olduğu gibi, bugünde aynı güç ve kararlılıkla bu illetin üstesinden geleceği inancına sahibiz.

Terör nereden ve nasıl gelirse gelsin insanlık suçudur. Meşrulaştırılacak hiçbir gerekçesi olmadığı gibi, Başkentte hain ellerin, sinsi planları sonucu gerçekleşen menfur saldırıyı Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti olarak kınıyoruz. Ülkemiz insanlarını derin üzüntüye boğan, bu ve bunun benzeri günlerde birlik, beraberlik içinde, dayanışma halinde olarak, acı günlerin daha kolay aşılması ve de terörün amacına ulaşmasını engelleyeceğimizin unutulmaması gerekmektedir. "Alçakça" tanımının dahi yetersiz kalacağı, insanlık dışı saldırı sonucunda Şehit Düşen Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları başta olmak üzere, terör saldırısında yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yakınlarına sabır, menfur saldırıda yaralanan insanlarımıza da acil şifalar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim