• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Can Cangök, takımından memnun

Can Cangök, takımından memnun
TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Can Cangök, yeni sezon öncesi ikinci etap olan Afyon kampında geride kalan 5 günü değerlendirdi.

TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un Teknik Direktörü Can Cangök, yeni sezon öncesi ikinci etap olan Afyon kampında geride kalan 5 günü değerlendirdi. Cangök, "Takımın çalışma temposundan memnunum. Eksiklerimizi görmek adına ilk hazırlık maçımızı yapacağız. İnanıyorum ki, her şey çok güzel olacak" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök, takımının Afyon kampından memnun olduğunu kaydetti. Cangök, Balıkesir'deki ilk etap çalışmalarının üzerine, Afyon'da kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları eklediklerini ifade ederek, "Allah'a şükür sakatlığımız olmadı. Her geçen gün daha da iyi oluyoruz. Oyuncularımın çalışmasından, bugüne kadar ki hal ve hareketlerinden kulübümüz adına, başta ağabeyleri ve hocaları olarak son derece memnunum. Çalışma tempomuz çok iyi. Herkes işin bilincinde. İmkanlarımız doğrultusunda en iyi kadro ile gayet güzel bir şekilde antrenmanlarımızı tamamlıyoruz" şeklinde konuştu.

Konaklama ve antrenman sahaları ile ilgili de konuşma yapan Can Cangök "Kamp yaptığımız yer ile ilgili herhangi bir sıkıntımız yok. Çalışma ortamı çok güzel. Fitness salonunda birkaç eksik alet dışında problemimiz yok. Onlar da 3. etapta çözülecek. Her şey futbolcular adına da bizim adımıza da olumlu ve güzel bir şekilde ilerliyor" dedi.

İlk rakip Payasspor

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren Balıkesirspor, bugün ilk hazırlık maçını Hatay temsilcisi Payasspor ile oynayacak. Maç ile ilgili açıklama yapan başarılı teknik adam, "Bizim adımıza skor önemli değil, oyuncularımızın 15-20 gün içerisinde ne kazandıkları önemli" açıklamasında bulundu.

Teknik Direktör Cangök, geçtiğimiz sezon yaşadıkları talihsiz sakatlıklarla futbola uzak kalan Oğuz Yılmaz ve Muhammed Ali'yi Payasspor karşısında riske atmayacağını belirterek, ayağında ödem bulunan Bülent Cevahir'in ise son durumuna göre Payasspor karşısında forma giyebileceğini belirtti.

Gerekli şekilde çalışmaları sürdürdüklerini ve yarın ki hazırlık karşılaşmasına hazır olduklarını belirten Cangök, "Oyuncularımıza 40-45 dakika süre verebiliriz. Bazı bölgelerde eksiğimiz olduğu için fazla süre alan da olabilir. Bizim adımıza skor önemli değil. Oyuncuların 15-20 gün içinde ne kazandıkları önemli. Fiziksel olarak şuan olmamız gereken yerdeyiz. İnşallah her geçen gün üzerine koyarak daha iyi bir ortam yakalayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim