• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Çan Belediyesi Termal Parkı Törenle Açıldı

Çan Belediyesi Termal Parkı Törenle Açıldı
Çan Belediyesi tarafından ilçenin Termal Otel yanına yaptırılan Çanakkale'nin en büyük Çocuk oyun grubu ve üstü kapalı amfi tiyatrosuna sahip "Çan...

Çan Belediyesi tarafından ilçenin Termal Otel yanına yaptırılan Çanakkale'nin en büyük Çocuk oyun grubu ve üstü kapalı amfi tiyatrosuna sahip "Çan Belediyesi Termal Park" törenle açıldı.

Düzenlenen törene Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Ak Parti Grup Başkan vekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, çevre ilçe Belediye başkanları ve Çan halkı katıldı. Açılış konuşmasını yapan Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, "Ülkemizde yaşanan hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor yüzyıllardır farklı din, dil, ırk barındıran bu topraklarda kardeşçe yaşamayı başarmış olan milletimizi, devletimizi bölmeye çalışan iç ve dış hainlere karşı canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bugün yine sizlerle bir eserimizin açılışında hep birlikteyiz. Bizler, sizler için oluşturduğumuz sosyal alanlara bir yenisini daha eklemenin, bölgenin en büyük çocuk oyun parkını sizlere sunmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu alan 12 dönüm arazi üzerine kurulmuş bir alan. İçerisinde 600 metre kare bir kafeterya, 1500 kişilik üzeri kapanabilir amfi tiyatro, çocuk oyun parkı, piknik alanları ve otoparkı bulunan bir tesisimiz. Biz burada iddialıyız ki; bu parkımız Çanakkale'nin en büyük parkı olma özelliğine sahip olduğu gibi kullandığımız tüm malzemelerde kaliteli malzemelerden oluşmaktadır. Çünkü bunları bizim çocuklarımız kullanacaklar. Sağlığa zararlı tek bir madde yok. Örneğin çocuk havuzundaki kum özel olarak okyanus kumudur. Bu parkı farklı kılan bir diğer özellikte engellilerimizin kullanabileceği oyuncaklardan oluşmaktadır" dedi. Başkan Kuzu, konuşmasında 7 yıllık hizmet dönemindeki icraatlarını anlatarak konuşmasına son verdi.

Başkan Kuzu'nun konuşmasının ardından kürsüye gelen Ak Parti Grup Başkan vekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, "Düne kadar "çukur kazalım" diyenler, düne kadar "bölünmek saadettir" diyenler iki günden beri patinaj yapmaya başladılar. "Bölünmek yanlışmış, çukur kazmak yanlışmış" demeye başladılar. Pilav dağıttıkları o insanlara pilavı hak etmediklerini herkes gördü. Aslında onun bu geri dönüşleri barış sevdasından falan değil, korkularından oldu. Dokunulmazlıklar meclise geldi. Güvenlik güçlerimiz en sert haliyle mücadele etti. Son terörist yok oluncaya kadar silah kalmayacağa kadar mücadelemizin devam edeceğini herkes gördü. Bu örgüt ve bu örgütün yan kuruluşları bu ülkeyi terk edecek veya yok olacaklardır" dedi. Ak Parti Grup Başkan vekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın konuşması ardından Termal Park açıldı. Açılışın ardından Bursa Tarihi Mehteran Takımı bir konser verdi. Semazen gösterisi ile devam eden tören Kılıç kalkan ekibinin gösterisi ile son buldu.

Çan Belediyesi Termal Parkı Törenle Açıldı

Çan Belediyesi Termal Parkı Törenle Açıldı

Çan Belediyesi Termal Parkı Törenle Açıldı

Çan Belediyesi Termal Parkı Törenle Açıldı

Çan Belediyesi Termal Parkı Törenle Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim