• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Çamyar: “Yol Yatırımı Artacak”

Çamyar: “Yol Yatırımı Artacak”
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2016 yılında uzak mahallelerin yol çalışmalarına ağırlık verileceğini, şehir merkezinde ise doğalgaz ve diğer...

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 2016 yılında uzak mahallelerin yol çalışmalarına ağırlık verileceğini, şehir merkezinde ise doğalgaz ve diğer alt yapı hizmetlerinin yapılacağını belirtti.

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici ve yönetim kurulu üyeleri Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, muhtarları en yakın çalışma arkadaşları olarak gördüklerini ve 2 yıllık görev süresi boyunca, çalışmaları istişare etmek için 10 kez kendileri ile toplantı yaptıklarını söyledi. 2015 yılı içerisinde her alanda gayretli bir çalışma ortaya koyduklarını belirten Başkan Çamyar, "Devletten alabileceğimiz yatırımların tamamı planlandı. Bu yatırımların içerisinde kültür sarayı, gençlik merkezi, tabakhane deresi ıslah çalışmaları var. Bu yatırımların bir kısmı başladı, bir kısmı ihale aşamasında ve toplam maliyeti 100 milyonu buluyor" dedi.

"YOL YATIRIMLARI ARTARAK DEVAM EDECEK"

İlçe merkezine büyük yatırımlar kazandırırken üst bölgeleri, belde iken dönüşüm yaşayan mahalleleri de unutmadıklarını ifade eden Başkan Çamyar, "2015 yılı içerisinde mahallelerimizin yol ihtiyacını karşılamak için 9 milyonluk bir yatırım yaptık ve bu yatırımları artırarak devam ettireceğiz. Bu yıl, mahallelerimize seyyar konkasör şantiyeleri kuracağız; bu sayede yol yatırımlarımızı daha hızlı bir şekilde gerçekleştirerek yol sorununu kökten çözmüş olacağız. Şehir merkezinde ise doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alındığı yerlerde yol çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Sizlerle birlikte kol kola bu şehre hizmet üretmeye devam edeceğiz. Ünye Belediyesi olarak her türlü taleplerinizi karşılama noktasında yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici ise belediyenin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim