• BIST 9576.8
  • Altın 2479.762
  • Dolar 32.503
  • Euro 34.6364
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Çamlıyayla’daki Muhtarlara Belediye Hizmetleri Anlatıldı

Çamlıyayla’daki Muhtarlara Belediye Hizmetleri Anlatıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Çamlıyayla ilçesindeki mahalle muhtarlarına yönelik hizmet sunumu ve...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, Çamlıyayla ilçesindeki mahalle muhtarlarına yönelik hizmet sunumu ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Çamlıyayla ilçesinde hayata geçirilen hizmetlerin anlatıldığı toplantıya, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı ve 14 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda, muhtarlar ile fikir alışverişinde bulunularak hizmetler yerinde incelendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerinde birçok hizmetin kısa zamanda hayata geçirildiğini, böylece vatandaşa daha kaliteli hizmet sunulduğunu ifade eden muhtarlar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tarıma ve çiftçiye verilen destek kapsamında, Belçınar Mahallesi'ne döşenen 5 bin 770 metre sulama borusu ile birlikte çiftçilere çok sayıda sulama borusu desteği verilerek, aynı zamanda sulama havuzu da yapıldı. Sebil Mahallesi'ne Tarımsal Tahmin ve Erken Uyarı Sistemi kuruldu. Yine Çamlıyayla ilçesinde vatandaşın ihtiyacına yönelik Ergene mevkiindeki Körmenlik ve Kesecik bağlantı yolunun asfalt çalışması yapıldı. Sebil Mahallesi'ndeki kanalizasyon çalışmasına ise başlandı. Sarıkavak gölet yeri vatandaşların hizmetine açıldı. İlçedeki atıl durumda bulunan mezbahanenin ise yenilenme çalışmaları devam ediyor.

İlçedeki tüm mahallelerin mezarlık tadilat, onarım ve bakım çalışmaları sürdürülürken, park ve oyun alanları yapılmak üzere yer tespit çalışmaları devam ediyor. Halkın kullanımına sunulmak üzere inşa edilmesi planlanan ilçe merkezinde açık ve kapalı olmak üzere çok amaçlı salon projesinde ihale aşamasına gelindi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla ilçesinde atıl vaziyette bulunan mezbahaneyi yenileyerek vatandaşın hizmetine sunmak için kolları sıvadı. Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları biten mezbahane, modern kesim usullerine göre yenilenerek modernize edildi. Son teknoloji kesim ünitelerinin yer aldığı mezbahanede, hasta, şüpheli hayvan bölümü ve ayrıca kesilen etlerin muhafaza edileceği bir soğuk hava deposu bulunuyor.

Yapılan yenileme çalışmaları ile mezbahanedeki günlük kesim kapasitesinin arttırılması amaçlanıyor.

Çamlıyayla’daki Muhtarlara Belediye Hizmetleri Anlatıldı

Çamlıyayla’daki Muhtarlara Belediye Hizmetleri Anlatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim