• BIST 9456.73
  • Altın 2494.268
  • Dolar 32.5942
  • Euro 34.7914
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Camdan düştüğü iddia edilen kadının kocası cinayet şüphelisi olarak tutuklandı

Camdan düştüğü iddia edilen kadının kocası cinayet şüphelisi olarak tutuklandı
Afyonkarahisar'da camdan düştüğü iddiası ile kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde verdiği 10 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Ganime...

Afyonkarahisar'da camdan düştüğü iddiası ile kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde verdiği 10 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Ganime Başyiğit isimli kadının ölümünün ardından eşi cinayet şüphelisi olarak tutuklandı. Olayı jandarmanın titizlikle yürüttüğü soruşturma aydınlattı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Şuhut ilçesine bağlı Bademli köyünde meydana geldi. İddialara göre, Ganime Başyiğit (31) isimli kadın geçtiğimiz 5 Eylül'de kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde kafa travması teşhisi ile yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Ancak talihsiz kadın yoğun bakım servisinde verdiği yaşam savaşını kaybederek 15 Eylül tarihinde hayatını kaybetti. Olayı şüpheli bulan Şuhut İlçe Jandarma ekipleri konu ile ilgili soruşturma başlattı. Kadının bilinci kapalı olduğu için ifadesini alamayan ekipler ilk etapta olayı çözemedi. Bunun üzerine ekipler kadının eşi S.B.'nin ifadesini aldı. S.B. iddialara göre, ilk ifadesinde eşinin evde cam silerken aşağı düştüğünü söyledi. Daha sonra S.B. ifadesini değiştirerek, eşiyle birlikte motosikletle köylerine giderken, motosikletten aşağı düşüp kafasını taşa çarptığını söylediği iddia edildi. Bunun üzerine soruşturmayı derinleştiren ekipler aile üyelerinden birisinin S.B.'nin sert bir cisimle Ganime Başyiğit'in kafasına vurduğunu öne sürmesi ve otopsi raporlarındaki veriler üzerine S.B.'yi gözaltına aldı. S.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği Şuhut Adliyesinde hakim karşısına çıkarıldı. Cinayet zanlısı olarak tutuklanan S.B. ceza evine gönderildi.

Öte yandan, talihsiz kadının yaşadığı köyde yaklaşık 2 hafta önce işlenen bir cinayet yine Şuhut İlçe Jandarma ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma ile aydınlatılmıştı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim