• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Cam Filmleri Araçlarda Yakıt Tasarrufu Sağlıyor

Cam Filmleri Araçlarda Yakıt Tasarrufu Sağlıyor
Cam filmleri ve kaput koruma fonları araçları koruyarak yakıt tasarrufu sağlıyor.

Cam filmleri ve kaput koruma fonları araçları koruyarak yakıt tasarrufu sağlıyor. Erzincan da araç sahipleri araçlarını korumak için cam filmi çeken firmalara akın ediyor.

Erzincan da araç sahipleri araçlarının döşemelerini korumak, herhangi bir trafik kazasında patlayan camın kendilerine zarar vermemesi ve yolda seyir halinde iken öndeki araçtan sıçrayan taşların araçlarına zarar vermemesi için çeşitli muhafaza yöntemlerini seçiyor.

Erzincan da Yeni Sanayi Sitesinde 4 yıldır 3M Oto Cam Filmleri adı altında hizmet veren işyeri sahibi Soner Tekin cam filmleri ve araçları korumak maksadı ile yapılan uygulamalardan bahsederek, cam filmi, kaput koruma ve araç kaplamanın önemine değindi.

İşyeri sahibi Tekin kaput korumanın şeffaf bir malzeme olduğunu belirterek, yolda seyir halinde iken öndeki aracın lastiğinden sıçrayan taşların boya ve kaputa zarar vermemesi için araçlara uygulandığını ifade etti. Tekin araçların korunması için verdiği bilgileri şu görüşler ile açıkladı; "Kaput koruma uygulamasında cam filmlerde olduğu gibi kendi aralarında çeşitleri var. Araç sahipleri bütçesine göre istediği dayanıklı malzemeyi seçebiliyor. Cam filmi uygulamamızda ise araçların döşemesini zararlı güneş ışınlarından koruyarak, solmasını engelliyor. Bunun yanı sıra dışarıdan içeriye giren sıcak ve soğuk havayı kısıtlayarak, klimayı daha az çalıştırıp bu sayde yakıt tasarrufunda yüzde 30'a kadar avantaj sağlıyor. Allah göstermesin bir trafik kazasında camların dağılarak, araçta bulunanlara zarar vermesini engelliyor. Yani cam, filme yapışık olduğu için olduğu yerde kalıyor. Tavan kaplamalarımızda ise araçların tavanlarına çektiğimiz siyah fon ile araçlara cam tavan görünümü kazandırıyoruz. Bu sayede araçlarımıza estetik bir görünüm kazandırıyoruz." dedi.

Cam Filmleri Araçlarda Yakıt Tasarrufu Sağlıyor

Cam Filmleri Araçlarda Yakıt Tasarrufu Sağlıyor

Cam Filmleri Araçlarda Yakıt Tasarrufu Sağlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim