• BIST 9090.36
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Çalışkan, MHP Lideri Bahçeli’nin Talebini Dile Getirdi

Çalışkan, MHP Lideri Bahçeli’nin Talebini Dile Getirdi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan eski Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan, "Sayın genel...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan eski Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan, "Sayın genel başkanımız gidip burada adı muhaliftir değildir kim varsa mutlaka ama mutlaka kucaklamamızı söylemiştir. Değerli arkadaşlar bu görevden almayı kimse farklı okumasın" dedi.

MHP Genel Merkezi tarafından Tokat İl Teşkilatı kapatılırken, MHP'nin Tokat İl Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan eski Tokat Ülkü Ocakları Başkanı Onur Çalışkan parti binasında basın açıklaması yaptı. Çok sayıda partilinin de katıldığı programda birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Çalışkan, MHP'nin bu süreci en güzel şekilde birlik ve beraberlikle aşacağını kaydetti. MHP'de bir algı yönetimi oluşturulmaya çalışıldığını ileri süren Çalışkan, "Sanki mevcut yönetim muhalif düşünen insanlara hain gözü ile bakıyor gibi bir algı söz konusu olabilir. Bu algı kasıtlı oluşturuluyor. Bunu çok net bir şekilde ifade ediyorum. Bu partiyi kesinlikle ve kesinlikle içerisindeki fikir ayrılıkları olan ya da olmayan herkesle birdir beraberdir, bütündür. Hiçbir MHP'li MHP'sinin sıkıntılı bir sürece girip yara almasını istemez" dedi.

MHP lideri Bahçeli ile süreçle alakalı olarak görüşme yaptığını ve özel isteği olduğunu ifade eden Çalışkan, "Sayın genel başkanımız gidip burada adı muhaliftir değildir kim varsa mutlaka ama mutlaka kucaklamamızı söylemiştir. Değerli arkadaşlar bu görevden almayı kimse farklı okumasın. Bugün sayın eski il başkanımız Fatih Demirkol, gidip de genel merkeze imza verdiği için görevden alınmamıştır. Eğer durum böyle olsa idi imza veren birçok ilçe başkanımız mevcut bunlarda görevden alınırdı. Buradaki süreç bir il başkanı tayin edilmiştir, buradaki il başkanı ile koordineli bir şekilde çalışmalıdır. Değerli eski il başkanımız Fatih Demirkol'un nasıl elinde gidip imza yetkisi varsa bu yasal ve hukuki bir süreç ise MHP Genel Başkanının da aynı nazarda karşılıklı olarak "sen benle çalışmak istemiyorsan, bende senle çalışmak istemiyorum" diyebilme hakkı ve tüzüğün vermiş olduğu yetki vardır" diye konuştu.

Çalışkan, MHP Lideri Bahçeli’nin Talebini Dile Getirdi

Çalışkan, MHP Lideri Bahçeli’nin Talebini Dile Getirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim