• BIST 9712.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Çalışan Gazeteciler Düzenlenen Gecede Gönüllerince Eğlendi

Çalışan Gazeteciler Düzenlenen Gecede Gönüllerince Eğlendi
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti'nin (AGAD) ev sahipliğinde düzenlenen gecede çalışan basın mensupları...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti'nin (AGAD) ev sahipliğinde düzenlenen gecede çalışan basın mensupları gönüllerince eğlendi.

Türkiye Petrolleri Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkan Vekili Sait Kutlu, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, bazı kurum amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, Adıyaman'daki basın mensupları katıldı.

Gazetecilerin birlik ve beraberlik örneği sergilediği gecede bir konuşma yapan Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Adıyaman'ın kalkınması ve gelişmesi adına basın olarak her türlü gayreti sarf ettiklerini belirterek, "Seçilmişi ve atanmışıyla bu kente hizmet eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Sayın Valimizin öncülüğünde kamu ve sivil toplum kuruluşu ve basın olarak bu süreci yürütüyoruz. Basın olarak zaman zaman sert eleştirilerde bulunuyoruz. Biz bu eleştirileri Adıyaman'ın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi amacıyla yapıyoruz. Basın olarak Adıyaman'da hayata geçirilecek projelere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vermeye devam edeceğiz. Bu gece aramızda bulunmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor. Tüm basın mensubu arkadaşlarımın gününü kutluyorum" dedi.

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyetinin ev sahipliğinde düzenlenen geceye katılmaktan şeref duyduğunu belirten Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ise, "En büyük hizmet devlete ve millete yapılan hizmettir. Adıyaman'da halka hizmet etmek benim için ayrı bir zevktir. Adıyaman'da yaptığımız hizmetlerde vatandaşlarımızın ve Milletvekillerimizin çok büyük katkıları bulunmaktadır. Bunun yanında gazeteci kardeşlerimizin de ilimizin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesinde ve kalkınmasında çok büyük katkıları bulunmaktadır. Bütün basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Basın mesleği gerekten çok stresli ve zor, saygı duyulması gereken bir meslektir. Adıyaman'da görev yapan gazeteciler ahlaklı bir şekilde gece demeden gündüz demeden zor şartlarda görevlerini yapıyorlar. İşiniz gerçekten zor. Zaman zaman sıkıntılar olabiliyor. Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum. 10 Ocak aynı zamanda Türk İdareciler Günüdür. Ülkemizde idarecilik yapan bütün meslektaşlarım, Vali Yardımcılarımız ve İlçe Kaymakamlarımızın idareciler gününü tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından geceye katılan protokol üyeleri, çekilişini yaptığı kuralar ile gazetecilere çeşitli hediyeler verildi.

Kura sonrası basın mensupları Adıyaman Harfane Grubu Dellal Metin ve Ali Turaç'ın söylediği birbirinden güzel türkülerin yanında halaylar çekerek stres attılar.

Çalışan Gazeteciler Düzenlenen Gecede Gönüllerince Eğlendi

Çalışan Gazeteciler Düzenlenen Gecede Gönüllerince Eğlendi

Çalışan Gazeteciler Düzenlenen Gecede Gönüllerince Eğlendi

Çalışan Gazeteciler Düzenlenen Gecede Gönüllerince Eğlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim