• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Çalımbay’dan Eren Derdiyok Açıklaması

Çalımbay’dan Eren Derdiyok Açıklaması
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eren Derdiyok'un başka takıma transferi ile ilgili, "Daha sözleşmesi devam ediyor. Yönetim izin verir ve çok...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eren Derdiyok'un başka takıma transferi ile ilgili, "Daha sözleşmesi devam ediyor. Yönetim izin verir ve çok iyi bir teklif gelirse gider" dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Esenler Belediyesi tarafından Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye katıldı. Moderatörlüğünü Spor Spikeri Yasin Dallı'nın yaptığı söyleşide önemli açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, hakemlerin bu sezon çoğu takımı mağdur ettiğine vurgu yaparak, "Hakemler için bana göre şanssız bir sezon. Takımlar için de bana göre şanssız bir sezon çünkü hakemler açısından çok mağdur olan takımlar var. En çok mağdur olanlar da biziz. Bizim sesimiz büyük takımlar gibi çıkmıyor. Bakın Trabzon'a yapıldığı zaman görüyorsunuz ne olduğunu. Bizim öyle büyük bir taraftar gücümüz olmadığı için yapamıyoruz yoksa her türlü yaparız. Biz her zaman saygımızı koruduk, onlardan bir şey bekledik. Sadece iki tane hakem arkadaşım özür diledi. Bu sene hakemler çok mağdur ettiler. İnşallah kazasız belasız biter lig. Çünkü en kritik dönemlere geliniyor. Artık hataların telafisi yok. Bu sene Kasımpaşa'yı çok mağdur ettiler" diye konuştu.

EREN DERDİYOK'UN TRANSFER İDDİALARI

Eren Derdiyok'un transfer iddialarını da yanıtlayan Çalımbay, "O yönetimin vereceği karara bağlı. Anlaşabilirlerse alırlar yani. Donk'u biliyorsunuz "okey" verdiler gitti. Eren'in hedefi büyük. Önce Avrupa Şampiyonası gitmek ilk hedefi. Daha sözleşmesi devam ediyor. Çok iyi teklif gelirse bırakabilirler. Yönetim izin verir ve çok iyi bir teklif gelirse gider" açıklamasında bulundu.

"DONK GALATASARAY'DAKİ GİBİ BİZDE OYNASAYDI DAHA İYİ OLURDU"

Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olduktan sonra performansı ile eleştirilen Donk hakkında da konuşan Çalımbay, "Bence performans farkı yok. Bence bizdekinden daha iyi oynuyor. Galatasaray'daki olaylar farkı, beklentiler daha fazla. Bizdeki rahatlığı bulamadı. Galatasaray'da koştuğu kadar bizde koşsa daha iyi olurdu. Donk'dan yapabileceklerini isteseler daha iyi olur. Donk'dan çok şey istiyorlar. Biz Donk'u oyun kurucu olarak da kullanıyorduk, esas top ondayken mükemmel işler yapıyor. Galatasaray'da durum biraz değişik" şeklinde konuştu.

"ARDA BAZI OYUNCULARA DERS VERDİ"

Barcelona'nın milli yıldızı Arda Turan'ı da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, "Arda'yı tebrik ediyoruz. Arda bana göre bazı oyunculara ders verdi. Arda Galatasaray'da oynarken istediğini veremedi ve Galatasaray bunu Manisa'ya gönderdi. Orada da çok iyi oynayarak, mükemmel şekilde Galatasaray'a döndü. Ondan sonra da kimsenin hayal edemeyeceği, hatta belki de kendinin bile hayal edemeyeceği şekilde Barcelona'ya kadar gitti. Bu Türk futbolu için çok iyi bir şey, bu Türk futbolunun önünü açacak bir şey. O yüzden Arda'yı çok çok tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay öte yandan, hedeflerinin Beşiktaş maçından en iyi şekilde ayrılmak olduğunu ve sezon sonu yaklaştıkça maçların sürprizlere açık olabileceğini dile getirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim