• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Çalık’tan şehit ailelerine ziyaret

Çalık’tan şehit ailelerine ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile Şırnak'ta şehit düşen üsteğmenin...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da 15 Temmuz şehitlerinin aileleri ile Şırnak'ta şehit düşen üsteğmenin ailesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Şırnak'ta şehit düşen Üsteğmen Orhan Ünsal'ın ailesi ile birlikte Malatyalı 15 Temmuz demokrasi şehitleri Fuat Bozkurt, Zekeriya Bitmez ve Ramazan Sarıkaya'nın ailelerine ziyaret etti. Çalık ve beraberindeki heyet, Şırnak'ta şehit düşen Şehit Üsteğmen Orhan Ünsal'ın ailesini ziyaret ederek, burada başsağlığı dileklerini sundu ve bir süre aile ile sohbet etti. Çalık, devletin ve hükümetin şehitlerin kanlarının yerde kalmaması ve yeni şehitlerin gelmemesi için her türlü mücadeleyi verdiğini ifade de etti.

Çalık, 15 Temmuz demokrasi şehitleri Zekeriya Bitmez ve Fuat Bozkurt'un ailelerini de ziyaret etti. Ziyaretlerde şehit aileleriyle sohbet eden Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın selamlarını ileterek, "Şehitlerimizin ruhu şad olsun, inşallah onların kanı yerde kalmayacak. Biz ne yapsak, hiçbir şekilde evlatlarımızı ve şehitlerimizi geri getiremeyiz. Ama şehitlerimizin emanetlerine biz sahip çıkmak zorundayız. Şehitlerimizin bizlere bırakmış olduğu emanetleri için devletin yapması gereken ne varsa hepsi yerine getirilecektir. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim boynumuzun borcu. Sözün bittiği yerdeyiz ama emanetlerimize sahip çıktığımızı da hissettirmemiz lazım" diye konuştu. Çalık, Malatyalı 15 Temmuz demokrasi şehidi Ramazan Sarıkaya'nın Malatya'daki anne ve babasını da ziyaret ederek, taziyelerini iletti. Çalık bir süre Sarıkaya ailesi ve yakınları ile sohbet etti. Çalık, Sarıkaya'nın İstanbul'daki evini de ziyaret ederek, taziyelerini iletmişti.

Çalık’tan şehit ailelerine ziyaret

Çalık’tan şehit ailelerine ziyaret

Çalık’tan şehit ailelerine ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim