• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Çalık, Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

Çalık, Pütürge İlçesini Ziyaret Etti
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte bir hafta önce...

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticiler ile birlikte bir hafta önce göreve atanan AK Parti Pütürge İlçe Başkanı Mikail Sülük ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Pütürge ilçe girişinde kalabalık bir partili tarafından karşılanan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra AK Parti ilçe yönetimi ile toplantı yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Mikail Sülük, partinin eski yöneticilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade eti.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise Pütürge'de görev alan eski ilçe başkanlarına teşekkür ederek, oluşturulan yeni yönetimin yapılan istişareler sonucunda belirlendiğini ifade ederek, yeni ilçe başkanı Mikail Sülük ve yönetimine başarılar diledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da gündemdeki terör olaylarıyla ilgili konuştu. Çalık, ülkenin birliği ve beraberliği, vatanın bütünlüğü için ellerinden gelen tüm gayreti ve çalışmaları yaptıklarını kaydetti. Çalık, "Ülkemizde Türküyle, Kürtüyle, Ailevi'siyle, Sünni'siyle hepimizi bir arada yaşıyoruz, yaşamaya devam edeceğiz. Hepimizin bayrağı, vatanı, bir, kıblemiz bir, Peygamberimiz bir, kitabımız bir. Devletimize ve milletimize yönelen tehditler için hepimiz birlikte mücadele ederiz. Bombalı saldırılarda bulunan terör örgütleri bilsinler ki bizi yıldıramayacaklar. Terör örgütlerinin bağlantıları bilsinler ki, bu millet yılmadı, yılmayacak. Çanakkale Savaşı'nda, Kurtuluş Savaşı'nda nasıl birlik ve beraberliğimiz varsa, bugün de aynı birlik ve beraberliği sonuna kadar devam ettireceğiz. Onların uluslararası güçleri varsa, bizim de milletimiz var. Adı ne olursa olsun, hangisi olursa olsun, Allah bin türlü belalarını versin. Biz vatanımız ve milletimiz için bir olmaya, beraber olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Çalık, AK Parti'nin Pütürge ilçesinde yeni oluşturduğu yönetimine başarılar dilerken, şimdiye kadar partide görev almış olan ilçe başkanı ve yöneticilere ise emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Çalık, Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

Çalık, Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim