• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Çakır’dan Alima Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Çakır’dan Alima Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Balıkesirspor müsabakası hazırlıklarını sürdüren Alima Yeni Malatyaspor'un çalışmasını ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Balıkesirspor müsabakası hazırlıklarını sürdüren Alima Yeni Malatyaspor'un çalışmasını ziyaret etti.

Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu ile birlikte sarı-kırmızılı takımın antrenmanını ziyaret eden Çakır, teknik heyet ve futbolculara başarılarak dileyerek, takıma tatlı ikramında bulundu.

Alima Yeni Malatyaspor Kulübü adına yönetim kurulu üyesi İlyas Karaca ve Sportif Direktör Ali Ravcı'nın karşıladığı Başkan Çakır, Teknik Direktör İrfan Buz ile bir süre sohbet etti.

"MALATYA'YI GELECEĞE TAŞIYACAK İYİ BİR TAKIMIMIZ VAR"

Takımın oynadığı oyundan memnun olduğunu ancak puan tablosunda arzu edilen noktada olmadığını söyleyen Çakır, "Oynanan oyundan memnunuz ancak puan tablosuna bakıldığı zaman arzu edilen noktada değiliz. Ama bizim için play-off'lara kalabilirsek, burada ciddi bir tecrübedir. Burası Süper Lig'e çıkma fırsatıdır. Neticede bunların hepsi futbolda olan şeyler. Hepsi hedef olması lazım. O hedefleri sağlıklı koymak, büyük hedefler koymak ve bunun da altını oluşturmak lazım. İşte bunların altı nelerdir; bütün Malatya'nın takıma sahip çıkması. Spor camiasının takımın arkasında ciddi şekilde kenetlenmesi önemli. İş adamlarımızın, sermaye sahiplerimizin mutlaka maddi destek sağlamaları lazım. Antrenman sahalarının iyileştirilmesi ve takımın alt yapısının iyileştirilmesi lazım. Dolayısıyla buna bir bütün olarak bakmak gerekiyor. Malatyamız için, Malatya'yı geleceğe taşıyacak iyi bir takımımız var. Ama ufak tefek eksikliklerimiz var. Ben öyle inanıyorum ki bu sene daha kemikleşmiş bir omurgasını aslında oluşturdu futbolcularıyla birlikte. Bu gelecek için bize daha büyük ümit veriyor. Oynadığı futbolda bize büyük bir cesaret veriyor. Amacımız arkadaşlarımızın başarılı olması. Çünkü bu bir il takımı. Yani burada şahıs olarak, bir yönetim olarak, bir takım olarak düşünemeyiz. Ama bunun Malatya'nın takımı olduğunu, binlerce milyonlarca insanın umudu olduğunu bilmek lazım. Burada görev alan herkesin, bizim bu bilinçle hareket etmesi lazım. Onlara en iyi imkanları sunmamız lazım. Bu vesileyle buraların yapımında da elimizden gelen katkı ve desteği de sağladık. Ben sonuç olarak Adil başkana, yönetime, teknik heyete hepsine teşekkür ediyorum. Futbolcu arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Allah mahcup etmesin. Şu kalan 8 maçımızda da inşallah iyi sonuçlar alırız ve önümüzdeki yıla ciddi hazırlanırız" diye konuştu.

"BAŞKANIMIZIN BURAYA GELMESİ BİZİ MOTİVE EDİYOR"

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise Başkan Çakır'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımızın istediğimiz puanları belki almış olmadık, yalnız iyi bir mücadeleye girdik ve en önemlisi şehrimizle kenetlendiğimizi düşünüyoruz. Bir sinerji yakaladık. Tabi ki biz futbolcu, teknik heyet ve tüm kulüp olarak sonuçları getirmek zorundayız, çıtayı yükseltmek açısından. Ama desteklerini kesinlikle bizlerden esirgemeyen belediye başkanımız gerçekten elinden gelen her şeyi yapıyor. Aynı şekilde başkanımız Adil Gevrek de, yönetimi de elinden gelen her şeyi yapıyor. Tabi ki daha iyi olmamız gerekiyor. Aynı şekilde biz nasıl skorları getirme durumundayız, hep beraber birlik açısından da çok önemli diye düşünüyorum. O yüzden birliğimiz için de başkanımızın buraya gelmesi bizi motive ediyor. Başkanımıza burada teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten önemli diye düşünüyorum. Futbolcu kardeşlerimiz de bu hafta önemli bir maça çıkacak. İnşallah aldığımız zaman doğru yere geleceğimize ve son 8 maçta maksimum puanları almak için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz verebiliyorum" dedi.

"2009'DAN BU YANA TAMAMEN İŞİN İÇİNDEYİZ"

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Alima Yeni Malatyaspor kulüp eski başkanı Ertan Mumcu da takıma başarılar dileyerek, Başkan Çakır'a kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

2009 yılından bu yana belediyenin profesyonel kulübe ve amatör kulüplere önemli yardımlar yaptığını söyleyen Mumcu, "Ben de başkanımıza kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Tabi 2009 yılından bu yana belediyemizin profesyonel takıma ve amatör kulüplere verdiği destek orta. Yeşiltepe'de yine Malatya futboluna yaklaşık 53-54 takıma hizmet eden dört takımlık harika bir sosyal tesis yaptık yine başkanımızla birlikte. Sayın başkanımız sağ olsun yine kapalı spor salonunu Malatyamıza kazandırdı ve yaklaşık 1 ay önce 50-60 takıma malzeme desteği yaptı. Başkanımın sözlerine yüzde yüz katılıyorum. Biz belediye olarak sayın başkanımızın şahsında 2009'dan buyana tamamen işin içindeyiz. Ama şehrin bütün unsurlarıyla Malatya futboluna, amatör kulüplere sahip çıkmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Çakır’dan Alima Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Çakır’dan Alima Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Çakır’dan Alima Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim