• BIST 9508.43
  • Altın 2491.482
  • Dolar 32.6
  • Euro 34.8095
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Çakır, Kınama Ve Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Çakır, Kınama Ve Başsağlığı Mesajı Yayımladı
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İstanbul'da gerçekleştirilen terör eylemi için kınama, Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İstanbul'da gerçekleştirilen terör eylemi için kınama, Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan Malatyalı Özel Hareket Polisi Oğuzhan Günaydın için başsağlığı mesajı yayımladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır kınama mesajında, amacı sadece masum insanları öldürüp, insanlarda korku oluşturmak olan terör eylemlerini kınadığını belirtti. Çakır, "Türk milleti oynanan oyunun farkındadır. Böylesine haince saldırılardan medet umanlar gaflet içerisindedirler. Hainler bilmelidir ki yapılan saldırılar bu milleti bölmez tam tersine beraber yaşama kararlılığını artırır. Bu vesileyle İstanbul'un can damarı İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör eyleminde hayatını kaybedenlere taziyelerimizi bildirir, yaralananlara ise acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Çakır, Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda hayatını kaybeden 25 yaşındaki Malatyalı Özel Hareket Polisi Oğuzhan Günaydın için yayımladığı mesajında ise terörün kirli ve çirkin yüzünü her geçen gün daha net bir şekilde gördüklerini aktardı. Çakır, "Hainler bilmelidirler ki, tarihi kahramanlıklarla dolu milletimiz bu mücadelesi ilelebet sürecektir. Polisimizi, askerimizi ve milletimizi haince öldüren ve öldürmeye çalışan katiller eninde sonunda hak ettikleri cezaları bulacaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozacak her türlü eyleme, saldırıya cevap veren devletimizin daima yanındayız. Çanakkale de cepheye çocuklarının ellerine kına yakarak gönderen analarımızın torunları da aynı mücadeleyi ve kararlılığı gösteriyor. Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda hayatını kaybeden 25 yaşındaki Malatyalı Özel Hareket Polisimiz Oğuzhan Günaydın'ın şehit edilmesi bizleri ve Türk milletini üzmüştür. Bu hain saldırıyı kınıyor. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve polis teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim