• BIST 9079.97
  • Altın 2324.391
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.885
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Çakır, Butik Hastane Yerlerini İnceledi

Çakır, Butik Hastane Yerlerini İnceledi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte ilçeye yapılacak iki butik hastanenin yerlerinde incelemelerde bulundu.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, parti yöneticileri, mahalle muhtarları, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Merkezi Müdürlüğü yetkilileri ile Kemer yolu üzerinde ki Fen Lisesi yanında yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatının arsasında inceleme yaptı.

Butik hastane için biri Kemer diğeri de Gülüç'te olmak üzere iki arsa üzerinde incelemelerde bulunduklarını ifade eden Çakır, gösterilen arsaların uygun bulunması ve ili hafta içerisinde işlemlerin tamamlanması durumunda bu yılki programa alınacağını söyledi. Çakır gazetecilere yaptığı açıklamada "Buraya bir butik hastane yapmak istiyoruz. Eski Devlet Hastanesi bölgesi denince eski devlet hastanesinin olduğu yere yapılacak zannedildi. Ama bizim düşündüğümüz yer burası. Çarşıdan tek vasıta ile gelinebilecek bir yer. Bu bölgenin böyle bir ihtiyacı vardı. İki tane butik hastanenin birini bu bölgeye, bir tanesini de Gülüç bölgesine düşünüyoruz. Zaten üçüncü olarak Kepez bölgesinde devlet hastanemiz var. Böylece kısa işlerini görebilecekleri, vatandaşın ayağına hizmeti götürmek istiyoruz. Buralar 12 saat açık kalacak, çalışma saatleri sabah sekiz buçuktan, akşam sekiz buçuğa kadar açık olacak. Erdemir veya çeşitli işyerlerinden çıktıktan sonra da insanlar hizmet alabilecek. Muhtarlarımız da burada. Onların da talepleri vardı bizden. Bunları yerine getirmek için buradayız. Bundan sonraki süreci Ankara'da takip edeceğiz. Son istişarelerimizi yaptıktan sonra ayrıntılı bilgiyi sizlere aktarmış olacağız. Eğer bir iki hafta içinde hızlı hareket edebilirsek, Resmi Gazete'de yayınlanmadan önce, yetiştirebilirsek bu senenin bütçesine, olmadı 2017 bütçesine aldıracağız. Bu inşaatlar çok sürmeyecektir. Çünkü tek kat bin metrekare inşaatlar. Zannederim 2017'nin ikinci altı ayında hizmete açmış oluruz. Biz ne kadar önce olursanın gayreti içindeyiz. Bu senenin bütçesine alabilirsek, bu senenin sonuna, en geç gelecek senenin başında hizmete açmış oluruz" dedi.

Çakır ve beraberindekiler daha sonra Gülüç Beldesi'ne giderek burada gençlik merkezi yapımı için tahsis edilen arsayı inceledi.

Çakır, Butik Hastane Yerlerini İnceledi

Çakır, Butik Hastane Yerlerini İnceledi

Çakır, Butik Hastane Yerlerini İnceledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim