• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Çakıllı Yeni Cami, teknolojik Kur’an-ı Kerim kursu ile dikkat çekiyor

Çakıllı Yeni Cami, teknolojik Kur’an-ı Kerim kursu ile dikkat çekiyor
Kırklareli'nin Vize ilçesinde bulunan Çakıllı Beldesindeki Yeni Cami'de yaz Kur'an-ı Kerim kursunda, öğrenciler bilgisayar başında internet ortamında...

Kırklareli'nin Vize ilçesinde bulunan Çakıllı Beldesindeki Yeni Cami'de yaz Kur'an-ı Kerim kursunda, öğrenciler bilgisayar başında internet ortamında eğitimlerini sürdürüyor.

Çakıllı'da bulunan Yeni cami altındaki Okuma Salonu ve Kur'an-ı Kerim Öğrenme Merkezi, yaz Kur'an-ı Kerim Kursu öğrencileri ve öğrenmek isteyen herkes için farklı bir donanımla dikkatleri çekiyor. Çakıllı Yeni Cami altında bulunan okuma salonu ve Kur'an-ı Kerim Öğrenme Merkezi, birçok Kur'an-ı Kerim Kursu ve camilerde bulunmayan teknolojik imkanları halkın hizmetine sunuyor.

Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Güzel beldemizde bulunan Çakıllı Yeni Cami okuma salonu ve Kur'an öğrenme Merkezinin çevre ilçe ve beldelerde bulunmayan imkanlara sahiptir. Çakıllı Yeni Cami İmam Hatibi Hüseyin Akgün hocamızın çabaları ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile oluşturulan merkez çağımızın gerektirdiği bütün teknolojik imkanları kullanabilmektedir. Çocuklarımız, bu yıl alınan bilgisayarlar ve interneti kullanarak Kur'an-ı Kerimi ve dini dersleri daha verimli öğrenmektedir. Ayrıca geçmiş yıllarda yapılan masa tenisi salonu ve diğer sportif aktivitelerde daha iyi ve eğlenceli bir kurs ortamı oluşturulmuştur. Bu imkanlar için cami imam hatibi Hüseyin Akgün'e çabalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Çakıllı Yeni Cami İmam Hatibi Hüseyin Akgün ise, "Okulların tatil olması ile birlikte camilerimizde yaz dönemi Kur'an-ı Kerim kursları devam ediyor. Camimizin altında bulunan Kur'an-ı Kerim kursunun da öğrencilerimizin birçok ihtiyaçlarını karşılayacak koşulları oluşturduk. Bilgisayar ve internet artık hayatımızın bir parçası. Bunun için sınıfımızın bilgisayar ve interneti kullanarak daha çağdaş ve modern bir hale gelmesi için bilgisayarla donattık. Bilgisayarla Kur'an-ı Kerim öğrenmek hem öğrenciler hem de öğreticiler için bir kolaylık sağlıyor. Yardım ve katkılarından dolayı Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram'a, Zafer Mahallesi Muhtarı Levent Kösem, Vize Görkem Kasabı sahibi Harun Sert başta olmak üzere emeği geçen tüm hayırsever vatandaşlarımız teşekkür ederim" ifadelerini kaydetti.

Çakıllı Yeni Cami, teknolojik Kur’an-ı Kerim kursu ile dikkat çekiyor

Çakıllı Yeni Cami, teknolojik Kur’an-ı Kerim kursu ile dikkat çekiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim