• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Çağlayan’ndan Doğalgaz Müjdesi

Çağlayan’ndan Doğalgaz Müjdesi
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de doğalgaz bulunmayan Yeniköy, Çakırlı, Topselvi mahalleleri ile Arapzade Mahallesi Olukdere Mevkii...

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de doğalgaz bulunmayan Yeniköy, Çakırlı, Topselvi mahalleleri ile Arapzade Mahallesi Olukdere Mevkii için doğalgaz müjdesi verdi.

Bursa'nın Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın uzun süredir uğraşını verdiği doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak verilen mücadele geçen hafta olumlu sonuçlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geçtiğimiz hafta Armagaz Bölge MÜdürü Ayhan Kaya ile Orhangazi Belediyesi'nde bir araya gelerek Yeniköy, Çakırlı, Topselvi ve Olukdere bölgelerinin doğalgaz kazı çalışmaları ile ilgili görüşmelerde bulundu. Görüşmenin ardından Armagaz Genel Müdürlüğü adı geçen bölgelerde doğalgaz kazı çalışması başlatılabilmesi için gerekli izinlerin verilmesi hususunda Orhangazi Belediyesi'ne resmi yazı ile başvurusunu yaptı.

GEREKLİ İZİNLERDEN SONRA 4 BÖLGEDE KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Armagaz Bölge Müdürü Ayhan Kaya imzası ile yapılan müracaatta, "Doğalgaz Porjesi kapsamında Yeniköy, Çakırlı, Topselvi ve Arapzade Mahallesi Olukdere Mevkiinde planladığımız doğalgaz alt yapı çalışmaları ve hafriyat için gerekli izinlerin tarafımıza verilmesini arz ederiz" denildi.

MÜJDEYİ BAŞKAN ÇAĞLAYAN VERDİ

AK Parti Nisan ayı danışma meclisi toplantısına katılan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, doğalgaz müjdesini ise burada verdi. Başkan Çağlayan, seçimden önce ve sonrasında söz verdikleri gibi, doğalgaz olmayan bölgelere doğalgaz götürmek için yoğun bir çaba gösterdiklerini ve bu uğraşın karşılığında Orhangazi'nin Doğalgaz Kazı ve dağıtım işlerini sürdüren Armagaz firması ile yapılan görüşmelerin neticelendiğini açıkladı. Başkan Çağlayan, Yeniköy, Çakırlı, Topselvi Mahallesi ile Arapzade Mahallesi Olukdere Mevkiinde doğalgaz kazı çalışmaları için firmanın gerekli proje hazırlıklarını tamamladığını ve kazı izinleri için talepte bulunduğunu müjdeledi.

Çağlayan’ndan Doğalgaz Müjdesi

Çağlayan’ndan Doğalgaz Müjdesi

Çağlayan’ndan Doğalgaz Müjdesi

Çağlayan’ndan Doğalgaz Müjdesi

Çağlayan’ndan Doğalgaz Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim