• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Cacabey Meydanı’nda toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılamayacak

Cacabey Meydanı’nda toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılamayacak
Kırşehir Valiliği, kent merkezinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılabileceği güzergah ile alanları belirledi.

Kırşehir Valiliği, kent merkezinde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılabileceği güzergah ile alanları belirledi. Cacabey Meydanı'na ise izin çıkmadı.

Valilikçe yapılan yazılı açıklamada, "Kırşehir kent merkezinde ilk toplanma alanı, yürüyüş güzergahları, toplantı alanları, dağılma yerleri ile afiş ve pankart asılabilecek yerler Valilik Makamının 25.01.2016 tarih ve 563 sayılı onayı ile uygun görülmüş olup, söz konusu alanlarla ilgili bilgiler aşağıya çıkarılmıştır." denildi.

CACABEY MEYDANI'NA İZİN YOK

Cacabey Meydanı dışında kalan açık yer toplantı alanları ve gösteri yürüyüşü güzergahları şu şekilde sıralandı:

"1- Yenice Mahallesi Sanayi Camiİ'nin arkasında Eski Sanayi Bölgesi'ndeki boş arazide Belediye tarafından zemin düzenlemesi yapılmış alan,

2- Medrese Mahallesi Melikgazi Caddesi ile Ahmet Yesevi Bulvarı'nın kesiştiği Medrese Taksi Durağı'nın önünde bulunan alan,

3- Karakurt Bulvarı, Aşık Sait Caddesi ve Neşet Ertaş Bulvarı arasında kalan alan,

4- Şehit Üsteğmen Keramettin Gök Bulvarı ve Dr.Sadık Ahmet Bulvarı'nın kesiştiği yerde bulunan alan,

5- Özbağ beldesi için gösteri ve yürüyüş alanı Örcün Mahallesi'nde bulunan Çiçek Sokak ve Kamiller Sokağın kesiştiği yerde bulunan alan."

AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLER

Kırşehir Valiliği tarafından belirlenen gösteri ve yürüyüş alanlarının bulunduğu yerde müsait olan ağaç ve direkler kullanılarak, toplantı sonrası temizlettirilmek kaydıyla, toplantıya ve trafiğe engel olmayacak şekilde pankart asılıp, afişleme yapılabileceği belirtildi. Ayrıca yetkililerden izin alınarak, belediyece yaptırılan ve kent merkezinin muhtelif kesimlerinde bulunan billboardların ve panoların da kullanılabileceğine dikkat çekildi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim