• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Çabalar yetmedi, ölü sayısı 4’e yükseldi

Çabalar yetmedi, ölü sayısı 4’e yükseldi
Antalya'nın Akseki ilçesinde 3 kişinin olay yerinde ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında, yol ortasına inen helikopterle hastaneye kaldırılan araç sürücüsü...

Antalya'nın Akseki ilçesinde 3 kişinin olay yerinde ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında, yol ortasına inen helikopterle hastaneye kaldırılan araç sürücüsü Ali Karakoç, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kazada ölü sayısı 4'e yükselirken, dede, baba, gelin ve babaannenin cenazesi bugün Seydişehir'de toprağa verilecek. Kazadan sonra gözaltı alınan otobüs şoförü ise serbest bırakıldı.

Dün sabah saatlerinde Manavgat-Akseki karayolu Manayıt mevkiinde meydana gelen kazada Ali Karakoç (42) idaresindeki 42 ZT 919 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu, karşı yönden gelen Tuncer Adıgüzel (30) idaresindeki 42 LR 808 plakalı yolcu otobüsüyle çarpışmıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda ambulans ile Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri olay yerine gelmiş, ağır yaralı olan Ali Karakoç için karayoluna helikopter inmişti. Otomobilde sıkışan Rahime Karakoç (70) ve Nuray Karakoç'un cesedi, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarılmış, yaralı olarak çıkarılan Mevlüt Karakoç (69) ise sağlık ekiplerinin yaptıkları tüm müdahaleye rağmen, olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Helikopter ambulans ile Antalya'ya kaldırılan otomobil sürücüsü Ali Karakoçtan da dün akşam acı haber geldi. Kurtarılabilmesi için karayoluna ambulans indirilen Karakoç, Antalya'da kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Manavgat'ta bir hastaneye sevk edilen 12 yaşındaki R.N.K.'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Baba Ali Karakoç, eşi Nuray Karakoç, dede Mevlüt Karakoç ve babaanne Rahime Karakoç, bugün memleketleri Seydişehir'de toprağa verilecek.

Kaza sonrası otobüste bulunan yolcular başka bir otobüs ile Konya'ya gönderilirken, gözaltına alınan otobüs şoförü Tuncer A. serbest bırakıldı.

Çabalar yetmedi, ölü sayısı 4’e yükseldi

Çabalar yetmedi, ölü sayısı 4’e yükseldi

Çabalar yetmedi, ölü sayısı 4’e yükseldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim