• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 18 °C

Buzlanan yolda kaza: 6 yaralı

Buzlanan yolda kaza: 6 yaralı
Ankara'da, buzlanan yolda duramayan otomobil TIR'ın altına girdi. Kazayı görüp yardıma giden servis şoförünün park ettiği servis aracına ise buzlu yolda...

Ankara'da, buzlanan yolda duramayan otomobil TIR'ın altına girdi. Kazayı görüp yardıma giden servis şoförünün park ettiği servis aracına ise buzlu yolda kayan başka bir otomobil çarptı. Kazada toplam 6 kişi yaralandı.

Her iki kaza, saat 07.30 sıralarında Yenimahalle, Anadolu Bulvarı'nda yaşandı. Çevreyolu istikametine seyreden bir otomobil, köprülü kavşağa geldiği sırada, buzlanan yolda duramayarak TIR'a arkadan çarptı. Motor kısmı TIR'ın altıma giren otomobilin sürücüsü bulunduğu yerde sıkıştı. Bu sırada yine çevre yolu istikametine seyreden ve işçi taşıyan servis aracının şoförü, kazayı görerek durdu. Aracını yolun sağ tarafına park eden şoför, arkadaşıyla kazazedelerin yardımına koştu. Bu sırada arkadan gelen başka bir otomobil buzlu yolda duramayıp servis aracına arkadan çarptı. Otomobildeki 4 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı yaralılar, olay yerinde yapılan ilk tedavilerinin ardından en yakın hastanelere götürüldü. Yoğun trafiğin yaşandığı bulvarda polis ekipleri, başka kazalar yaşanmaması için tedbir aldı.

Olayı anlatan servis aracının şoförü Abdullah Yılmaz, "Sabah traktör servisini aldım, geliyordum. Kavşağa yakın yerde buzlanma vardı. Tam o buzlanmada TIR'ın altına bir araç girmiş. Sağa çektim aracımı. Kaza hemen önümüzde oldu. Yaralıları kurtaralım diye arkadaşımla müdahale ettik. Tam biz sağda durduk. Gelen bir araç bize arkadan çarptı. 2-3 yaralı vardı bize vuran arabada. Diğer araçta da yaralılar vardı. Biz yardım amacıyla durduk." diye konuştu.

TIR'ın arka demir korkuluğu parçalanırken otomobilin ön tarafı hurdaya döndü. Kaza yerine gelen kar kürüme aracı yolda bir süre çalışma yaptı. Her iki kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Buzlanan yolda kaza: 6 yaralı

Buzlanan yolda kaza: 6 yaralı

Buzlanan yolda kaza: 6 yaralı

Buzlanan yolda kaza: 6 yaralı

Buzlanan yolda kaza: 6 yaralı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim