• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Buz: "Uğurtan’ın Yeteneklerine İnanmasam Onu Aldırmazdım"

Buz: "Uğurtan’ın Yeteneklerine İnanmasam Onu Aldırmazdım"
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "İki transfer yaptık. Sağ bekte alternatif oyuncumuz bile yoktu. Uğurtan benim takip ettiğim bir oyuncuydu....

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "İki transfer yaptık. Sağ bekte alternatif oyuncumuz bile yoktu. Uğurtan benim takip ettiğim bir oyuncuydu. Yeteneklerine inanmasam onu aldırmazdım" dedi.

PTT 1. Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Side'de sürdüren Alima Yeni Malatyaspor, kamp çalışmalarında ikinci günü geride bıraktı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, takımın son durumu ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ligin ikinci yarısında güçlü bir takım oluşturmak istediğini dile getiren Buz, ortaya çıkacak takımla ilgili de ipuçları verdi.

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde yürüttüklerini ifade eden İrfan Buz, "İki transfer yaptık. Sağ bekte alternatif oyuncumuz bile yoktu. Uğurtan benim takip ettiğim bir oyuncuydu. Yeteneklerine inanmasam onu aldırmazdım. Bugün de Nijeryalı Azuka Izu kampa katıldı. Transfer çalışmaları başlamadan biz zaten listemizi hazırlamıştık. Transfer olayı tamamen yönetimde. Biz listemizi onlara sunduk. Geri kalan bölümü onlar hallediyorlar. Burada temennimiz alınacak oyuncuların bir an önce kampa yetiştirilmesi. Kampta onlarla birlikte çalışabilirsek, uyum sürecini daha iyi atlatırız. Tabi burada yönetimi de anlamak lazım. Devre arası transferi zor ve riskli bir süreç. Her oyuncunun bir maliyeti var. Onlar da hata yapmamak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

"KATILACAK ARKADAŞLARLA YENİ BİR TAKIM OLACAĞIZ"

Devre arası kamp çalışmaları hakkında da bilgiler veren İrfan Buz, "Zaten hafta sonu itibariyle toplanmıştık. Kampta iki günü geride bıraktık. Kamp süresi çok az biliyorsunuz. Sadece bu hafta içi uygun. Ondan sonra maç haftası var. Süreç kısıtlı olduğu için çok sıkı çalışmamız lazım. Kadromuzdaki oyuncularla belli bir seviyeye geldik ama aramıza yeni katılacak arkadaşlarla yeni bir takım olacağız. Ligin ikinci yarısının çok zor geçeceğini bizler de biliyoruz. Hazırlıklarımızı ve transferlerimizi zaten buna göre yapacağız" dedi.

"TARAFTARIMIZIN İÇİ RAHAT OLSUN"

Taraftarın kendisine duyduğu güveni boşa çıkarmayacağını belirten Buz, "Tabi taraftarımız bize güveniyor. İlk yarı itibariyle onlara bir şeyler verdik. Şimdi beklentiyi artırdık. Bunun farkındayız. Transfer listemizi belirlerken, camianın beklentilerine göre hareket ettik. Zaten bu takımın ilk yarı nerelerde sıkıntısı olduğunu herkes biliyor. Buna göre oyuncular alacağız. Bazen genç isim olunca ya da pek fazla duyulmamış olunca insanlar "Nereden çıktı bu oyuncu" diyebiliyor. Tanınmış isim oyuncular da alınabilir ama sisteme uygun oyuncu da almalısınız. İkinci yarı daha kompakt oynayan, rakibi karşısında ezilmeyen, içeride ve dışarıda kazanmayı düşünen bir takım oluşturacağız. Taraftarımızın bu konuda içi rahat olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim