• BIST 9530.47
  • Altın 2478.359
  • Dolar 32.444
  • Euro 34.8391
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Buz standına sıcak ilgi

Buz standına sıcak ilgi
Ankara'da yapılan "Erzurum Tanıtım Günleri" etkinliklerinde en büyük ilgiyi gören stantlar arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından...

Ankara'da yapılan "Erzurum Tanıtım Günleri" etkinliklerinde en büyük ilgiyi gören stantlar arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan buz sporları standı yer aldı.

Başkent Ankara'da bu yıl beşincisi gerçekleştirilen ve ESAV'ın ev sahipliğindeki "Erzurum Günleri" etkinliklerinde en büyük ilgiyi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün açtığı "Buz Sporları Standı" gördü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'in nezaretinde Yusuf Tosunoğlu ile Erhan Tuna'nın görevli olarak yer aldığı standa protokolün yanı sıra başkentte ikamet eden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile görevli personel gösterilen ilgiden bir hayli memnun kaldı.

Eski İçişleri Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, eski devlet bakanlarından Lütfü Esengün, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur ile diğer davetlilerinde uğrak yeri olan Buz Sporları Standı büyük beğeni topladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Başkent Ankara'da açılan "Buz Sporları Tanıtım Stantı" çerçevesinde vatandaşlar buz sporları konusunda bilgi sahibi oldu.

Aynı zamanda Buz Hokeyi Erzurum İl Temsilcisi olan Yusuf Tosunoğlu ve Gençlik Lideri Erhan Tuna standa gelenlere buz sporları hakkında bilgi verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Türkiye'nin en zengin buz sporları tesislerine sahip Erzurum'un, buz sporlarını Başkentte tanıtmasının önemli olduğuna işaret ederek,

"2011'de Dünya Üniversiteler Kış Spor Oyunları kapsamında ilimize kazandırılan buz ve kış sporları tesislerinde Üniversiade'nin yanı sıra 2017 EYOF'u yaptık. Bu spor tesislerimizi başkentte tanıttık. Ayrıca buz sporları ile ilgili araç ve gereçleri de başkentteki insanların yakından görmesini sağladık" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ESAV'ın organize ettiği Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında buz sporlarını başkentte tanıtma şansı buldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Buz Sporları standını gezen herkese teşekkür eden Taşkesenligil, ESAV yönetimine de müteşekkir olduklarını ifade etti.

Buz sporlarının tanıtılması için iyi bir fırsat yakalandığını belirten Taşkesenligil, "Buz sporları standımızın büyük ilgi görmesinin gururunu yaşıyoruz. Yusuf Tosunoğlu ve Erhan Tuna'ya da bu güzel tanıtımları için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu arada Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar da Buz Sporları Erzurum Stadına yakın ilgi gösteren bürokratlar arasında yer aldı.

Buz standına sıcak ilgi

Buz standına sıcak ilgi

Buz standına sıcak ilgi

Buz standına sıcak ilgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim