• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Büyüme Trendi Devam Eden Tuğba Kuruyemiş’ten İş Arayanlara Müjde

Büyüme Trendi Devam Eden Tuğba Kuruyemiş’ten İş Arayanlara Müjde
AYDIN (İHA) – Aydın'da 1980 yılında mütevazı bir kuruyemiş dükkanı olarak hizmete başlayan ve geride kalan 36 yıl içerisinde çalışan sayısını...

AYDIN (İHA) – Aydın'da 1980 yılında mütevazı bir kuruyemiş dükkanı olarak hizmete başlayan ve geride kalan 36 yıl içerisinde çalışan sayısını 5 kişiden 850 kişiye, şube sayısını ise 62'ye yükselten Tuğba Kuruyemiş, yeni açacağı 20 şube için yaklaşık 300 kişi daha istihdam edeceğini duyurdu. Personeline dolgun maaşın yanında lojman desteğine kadar her türlü olanağı sağladıklarını belirten Tuğba Kuruyemiş İş Geliştirme ve Eğitim Müdürü Nevzat Atmaca, "Özellikle Aydın'ın milli ürünü inciri iyi tanıyan kabiliyetli gençlerle çalışmak istiyoruz. Geleceğe yönelik hayalleri olan herkese kapımız açık" dedi.

Aydın'da doğmasına rağmen kısa sürede Türkiye'nin en önde gelen firmaları arasına girdiklerini ve kuruyemiş denince akla "Tuğba Kuruyemiş" markasının geldiğini belirten Firmanın İş Geliştirme ve Eğitim Müdürü Nevzat Atmaca, "Türkiye'de işsizlik rakamları yüzde 10.5 olarak gösteriliyor ancak biz yıllardır bize iş başvurusu yapıp gerçekten işe ihtiyacı olan hiç kimseyi geri çevirmedik. Şu anda çok iyi şartlarda yaklaşık 300 kişiyi daha çalışma ekibimize ilave etmek için başvurularımız başladı. Özellikle Aydın'ın dağ köylerinde büyümüş, incirin yetişmesinden işlenip sofraya ulaşmasına kadar geçen evreyi bilen gençlerin bu avantajlı iş olanaklarından faydalanmasını istiyoruz" dedi.

"AKILLI TELEFON SAHİBİ OLMAK İÇİN İŞ BAŞVURUSU YAPANLAR VAR"

Türkiye'nin aslında fırsatlar ülkesi olduğunu ancak gençlerin kısır kalan hayallerinin bazen kendilerini şaşırttığını belirten Atmaca, "Şu anda fabrikamız ve 62 şubemizde yaklaşık 850 çalışanımız var. Her geçen gün de ekibimize yeni iş arkadaşları alıyoruz. Ancak bazen gençler bizi çok şaşırtıyor. Mesela iş görüşmelerimiz sırasında niçin iş başvurusu yaptığını ve hayallerini sorduğumuz gençler, "Hayalim falan marka akıllı cep telefonu almak" gibi cevaplar verince hem şaşırıyor hem üzülüyoruz. Bizler tek hayali cep telefonu ve araba olan gençler değil yuva kurup ev bark sahibi olmak isteyen sorumlu gençlerle çalışmak istiyoruz" diyerek hayali ve hedefi yüksek olup iş arayan gençleri istihdam etmek istediklerini söyledi.

Büyüme Trendi Devam Eden Tuğba Kuruyemiş’ten İş Arayanlara Müjde

Büyüme Trendi Devam Eden Tuğba Kuruyemiş’ten İş Arayanlara Müjde

Büyüme Trendi Devam Eden Tuğba Kuruyemiş’ten İş Arayanlara Müjde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim