• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Büyükşehiriden Kuşadası Ve Söke’ye Köprülü Kavşak

Büyükşehiriden Kuşadası Ve Söke’ye Köprülü Kavşak
Sosyal belediyecilik hizmetleri ve halk odaklı yatırımlara önem veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası ve Söke'de özellikle...

Sosyal belediyecilik hizmetleri ve halk odaklı yatırımlara önem veren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası ve Söke'de özellikle yaz aylarında yaşanan trafik yoğunluğunu Köprüyü Kavşaklarla azaltacak.

Başkan Çerçioğlu çalışmalarla ilgili olarak, "Vatandaşlarıma sözünü vermiştim. Şimdi başlıyoruz, Kuşadası ve Söke'deki trafik yoğunluğunu azaltacağız" dedi.

Proje çalışmaları devam eden Köprülü Kavşak çalışmaları Kuşadası'nda Kadınlar Denizi ile Yüksel Yalova Caddesi kesişimi ve Sabri Mumcu Caddesi ile Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Caddesi kesişimine uygulanacak. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalarla 1521 metre yol ile 2 adet 40 metre uzunluğunda köprü hizmete açılacak. Ayrıca bölgede trafik güvenliğinin de sağlanması için 4 adet hemzemin dönel kavşağında planlaması yapılmaktadır. Proje dahilinde bölgeye 1300 metre duvar, yan yollar ve sanat yapıları da inşa edilecek.

Söke'de yapılacak olan Köprülü Kavşak düzenlemesi ise Söke-Aydın Caddesi üzerindeki Hastane Kavşağında hayata geçirilecek. Bölgede yapılacak olan çalışmalarla 600 metre yol, 40 metre uzunluğunda köprü ile birlikte yan yollar ve sanat yapıları da bulunacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası ve Söke'de yapılacak olan Köprülü Kavşak çalışmalarının önemine değinerek, " Kuşadası ve Söke'de yapacağımız köprülü kavşak çalışmaları ile özelikle yaz aylarında yaşanan yoğun trafik yükünü önemli ölçüde azaltmayı planlıyoruz. Kuşadası ilçemiz, ilimizin en önemli turizm merkezlerinden birisi. Söke İlçemizde geçiş istikametinde olması sebebi ile önemli bir trafik yoğunluğu yaşıyor. Vatandaşlarımıza bu çalışmalarımızın sözünü vermiştim. Şimdi çalışmalarına başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehiriden Kuşadası Ve Söke’ye Köprülü Kavşak

Büyükşehiriden Kuşadası Ve Söke’ye Köprülü Kavşak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim