• BIST 9530.47
  • Altın 2472.853
  • Dolar 32.4753
  • Euro 34.7522
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Büyükşehir’den Yüz Güldüren Hizmet

Büyükşehir’den Yüz Güldüren Hizmet
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Gölmarmara ilçesi Kılcanlar, Kayaltı ve Beyler mahallelerinde devam eden çalışmaları...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü, Gölmarmara ilçesi Kılcanlar, Kayaltı ve Beyler mahallelerinde devam eden çalışmaları inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınma hamleleriyle sürdürdüğü başarılı çalışmalarını, 2016 yılında da artırarak devam ettiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Cem Çöllü ve Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürü Mücahit Tunay yapılan çalışmaları yerinde incelendi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Gölmarmara Kılcanlar Mahallesi'nde yapılan alt yapı ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Çöllü, Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz Avcu'nun taleplerini dinledi.

'KIRSAL KALKINMAYA ÖNEM VERİYORUZ'

Ayrıca Kayaaltı Mahallesi'nde döşenen 3 bin metrekarelik parke taşını ve boyanan bordürleri de inceleyen Çöllü, Mahalle Muhtarı Nevzat Başaran'dan bilgi aldı. Ekipler tarafından çalışmaların devam ettiği Kılcanlar, Kayaaltı ve Beyler Mahalleleri'nde yapılan yol, su deposu ve mezarlık temizleme çalışmalarını da değerlendiren Çöllü, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde eskiden köy olan mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizin alt yapısından, yollarına, su depolarından, sulama göletlerine kadar her ihtiyacına cevap veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kalkınmaya çok önem veriyoruz. Geçtiğimiz sene ve bu yıl sürdürdüğümüz kırsal kalkınma projeleriyle çiftçiye ve Manisalı vatandaşımıza destek vermeyi sürdüreceğiz" diye konuştu

'KALICI HİZMETLE YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR'

Kılcanlar, Kayaaltı ve Beyler Mahalle Muhtarları, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin mahallelerimiz de titiz çalışmalar yürütüyor. Büyükşehir Belediyesi sayesinde yapılmayan yollarımız, temizlenmeyen mezarlarımız bakım ve onarım gördü. Alt yapı çalışmalarıyla mahallelerimize kanalizasyon döşeniyor. Yaptığı kalıcı çalışmalar sayesinde mahalle sakinlerimizin yüzü gülüyor. Bu çalışmalarından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederiz" diye konuştu.

Büyükşehir’den Yüz Güldüren Hizmet

Büyükşehir’den Yüz Güldüren Hizmet

Büyükşehir’den Yüz Güldüren Hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim