• BIST 9767.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Büyükşehir’den Sarıgöl Sokaklarına Asfalt

Büyükşehir’den Sarıgöl Sokaklarına Asfalt
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliğinde yapılan çalışmayla, ilçede bulunan üç caddede sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliğinde yapılan çalışmayla, ilçede bulunan üç caddede sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Girne, Söylemez ve Fatih Caddeleri'nde yürütülen çalışmayla 4 kilometrelik yol, sıcak asfalta kavuşacak. Çalışmalar kapsamında üç caddede ışıklandırma, kaldırım ve ağaçlandırma da yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına ilçe belediyeleriyle koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliğiyle ilçede bulunan üç caddede sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. Girne, Söylemez ve Fatih Caddelerinde yürütülen çalışmayla Sarıgöl sokakları daha güzel bir görünüme kavuşacak. Çalışmaların Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Sarıgöl Belediyesi'nce ortaklaşa yapıldığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Çalışmalar kapsamında ilk olarak yolu işgal eden duvarların geri çekilmesi sağlanarak, kaldırımlar yapıldı. Ardından kaldırımların ağaçlandırılması ile ışıklandırmaları da gerçekleştirildi. Son olarak ise ekiplerimizce sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Üç caddemizde yürütülen çalışma ile toplam 4 kilometrelik yolumuzun sıcak asfaltı yapılıyor. Önümüzdeki süreçte de diğer cadde ve sokaklarda çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek" dedi.

Sarıgöl Belediye Başkan Yardımcısı Hamza İlhan ve Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinatörü Akif Kılıçaslan ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, yürütülen çalışmaların vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. Selçuk, ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de asfalt, ışıklandırma, kaldırım ve ağaçlandırma çalışmalarında verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Büyükşehir’den Sarıgöl Sokaklarına Asfalt

Büyükşehir’den Sarıgöl Sokaklarına Asfalt

Büyükşehir’den Sarıgöl Sokaklarına Asfalt

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim