• BIST 8806.72
  • Altın 2283.758
  • Dolar 32.3073
  • Euro 35.1204
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 17 °C

Büyükşehir’den İnegölspor’a Modern Tesis

Büyükşehir’den İnegölspor’a Modern Tesis
Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor'a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor'a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine yapılacak tesislerin İnegölspor'u kısa zamanda marka kulüpler arasına sokacağını söyledi.

Bursa'yı sporda da marka kent haline getirmek amacıyla eğitim kurumlarına spor salonları, mahallelere spor tesisleri, amatör kulüplerine futbol sahası ve farklı semtlere yüzme havuzları kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden İnegölspor'a da modern bir tesis kazandırmak için düğmeye bastı. Geçtiğimiz sezon talepler üzerine kulübe son model bir kafile otobüsü hediye eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İnegölspor için Bursa - Ankara yolunun hemen kuzeyindeki Baykoca Mahallesi sınırları içindeki 40 bin metrekare alana modern bir tesis kazandırıyor.

İNEGÖLSPOR'UN MARKA DEĞERİ ARTACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi. "Bursaspor'dan sonra en önemli takımımız İnegölspor" diyen Başkan Altepe, "İnegölspor'un marka değerinin artması ve daha büyük başarılara imza atması için biz de elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Geçen sezon bir otobüs hediye etmiştik. Şimdi de yeni tesisler hediye ediyoruz. Bursa'ya, İnegöl'e yakışan güzel bir tesis olacak. Baykoca Mahallesi'nde 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak tesislerde 2 adet 68x105 ebatlarında futbol sahası, tribünleri, bir halı saha, kafeterya ve sosyal tesisler bulunacak. Önümüzdeki ihaleyi yapıp, bir an önce bu tesisleri İnegöl'e kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir’den İnegölspor’a Modern Tesis

Büyükşehir’den İnegölspor’a Modern Tesis

Büyükşehir’den İnegölspor’a Modern Tesis

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim