• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Büyükşehirden Gördes’e Yatırım Hamlesi

Büyükşehirden Gördes’e Yatırım Hamlesi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Gördes'i ziyaret ederek ilçede hayata geçirilecek projeler ile ilgili değerlendirmelerde...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Gördes'i ziyaret ederek ilçede hayata geçirilecek projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım alanlarını yerinde inceleyen Yalçınkaya, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile de görüşerek fikir alış verişinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçesindeki yatırımlarına büyük bir hızla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanı Müge Türkeli Kuğu ile birlikte Gördes ilçesini ziyaret etti. Gördes Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri ile ilgili Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran'dan bilgiler alan Yalçınkaya, daha sonra sahaya çıkarak ilçe merkezinde incelemelerde bulundu. Yalçınkaya, ekibi ile birlikte Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile de görüştü. Manisa Büyükşehir Belediye MHP'li Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya ve Gördes belediye personellerinin de eşlik ettiği ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçesiyle bir bütün olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla 17 ilçede ayrım gözetmeksizin dev yatırımlar gerçekleştiriyor, hizmetler götürüyoruz. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Gördes'e kazandıracağımız hizmetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Gördes ilçemize çok güzel hizmetler kazandıracağız. Gördesli vatandaşlarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Büyükşehirden Gördes’e Yatırım Hamlesi

Büyükşehirden Gördes’e Yatırım Hamlesi

Büyükşehirden Gördes’e Yatırım Hamlesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim