• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Büyükşehir’den Engellilere Ulaşım Hizmeti

Büyükşehir’den Engellilere Ulaşım Hizmeti
Denizli Büyükşehir Belediyesi yüzlerce engelli vatandaşın hastane ve fizik tedavi ihtiyaçlarının karşılanması için ücretsiz ulaşım imkanı sağlamaya...

Denizli Büyükşehir Belediyesi yüzlerce engelli vatandaşın hastane ve fizik tedavi ihtiyaçlarının karşılanması için ücretsiz ulaşım imkanı sağlamaya devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentteki engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca engelli vatandaşlar için hizmete sunulan ücretsiz ulaşım hizmeti ile yüzlerce engelli vatandaşa hastane ve fizik tedavi merkezlerine daha kolay ulaşılabilme imkanı sağlanıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na müracaat eden engelli vatandaşlar randevu sistemiyle önceden gitmek istedikleri hastane ve fizik tedavi merkezlerinin yerini belirliyor. Evlerinden alınan engelli vatandaşlar işleri bittiğinde tekrar evlerine kadar bırakılıyor.

Engelli vatandaşların hayatın her alanında olmaları için çalıştıklarını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli'deki engelli vatandaşların sosyal hayata katılımını kolaylaştırmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Bu kapsamda engelli vatandaşlarımızın özellikle hastane ve fizik tedavi merkezlerine gidip gelirken sorun yaşamaması, daha rahat bir şekilde seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sunuyoruz. Randevu sistemiyle engellilerin önceden gitmek istedikleri hastane ve fizik tedavi merkezlerinin yerini belirleniyor. Daha sonra yetkili personellerimiz engelli vatandaşlarımızı evlerinden alıp işleri bittiğinde tekrar evlerine bırakıyor. Bu hizmetimizden yüzlerce engelli vatandaşımız yararlanıyor. Bizler onların hayatın her alanında olmalarını istiyoruz. Amacımız bu kentte yaşayan engelli vatandaşımıza hizmet etmektir. Bu hizmeti seve seve veriyoruz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından verilen hizmet ile özellikle kış aylarında bu hizmetin büyük kolaylık sağladığını ifade eden engelli annesi Ayşen Cabbar, bu hizmetten memnun olduğunu söyledi.

Büyükşehir’den Engellilere Ulaşım Hizmeti

Büyükşehir’den Engellilere Ulaşım Hizmeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim