• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Büyükşehir’den Engellilere Ekpss Desteği

Büyükşehir’den Engellilere Ekpss Desteği
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) hazırlanan kursiyerlere ücretsiz eğitim ve...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) hazırlanan kursiyerlere ücretsiz eğitim ve kitap desteği veriyor.

Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmanın yanı sıra mesleki alanlarda da başarılı olmaları için çeşitli programlar düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, EKPSS'ye hazırlanan kursiyerlere eğitim ve kitap desteği veriyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile EKPSS'ye girecek olan 220 kursiyer için ortak bir çalışma gerçekleştirdi. İşitme, görme ve zihinsel engelli lisans ve önlisans düzeyindeki memur adaylarına yönelik Ressam İbrahim Çallı İlköğretim Okulu'nda düzenlenen ilk eğitim programına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, kursiyerler ve eğitimciler katıldı.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, engellilerin sınavlara hazırlanmalarına destek olmak amacıyla başlatılan çalışma hakkında bilgi verdi. Güngör, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi olarak bizler, engelli vatandaşlarımıza EKPSS'ye hazırlanmalarına olanak sağlamak amacıyla bu projemizi hayata geçirdik. Sizlerin iyi puanlarla işe yerleştirilmeniz bizim en büyük gurur kaynağımız olacaktır" dedi. Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, engelli vatandaşların yaşam kalitesini düşünerek hayata geçirilen projenin çok güzel sonuçlar getireceğini ifade ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve emeği geçen kurumlara teşekkür etti.

"Engelli kardeşlerimizin engellerini kaldıracağız" diyerek sözlerine başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, "Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi olarak engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bizler engelleri hep birlikte aşmak için mücadele ediyoruz. Bugüne kadar Büyükşehir Belediyemiz ve Kent Konseyi Engelliler Meclisimiz ile engelli vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi yerine getirmeye çalıştık. En son engelli vatandaşlarımız için şarj cihazı istasyonlarımızı hizmete açtık. Biz hep şunu söylüyoruz. Bedenler engelli olabilir yeter ki gönüllerde engel olmasın. Bizler Engelliler Meclisi, Kent Konseyi ve Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız" dedi.

Büyükşehir’den Engellilere Ekpss Desteği

Büyükşehir’den Engellilere Ekpss Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim