• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Büyükşehir’den Eğitime Koşulsuz Destek

Büyükşehir’den Eğitime Koşulsuz Destek
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü işbirliğiyle üniversiteye hazırlanan hükümlüler için YGS/LYS sınavlarına hazırlık...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü işbirliğiyle üniversiteye hazırlanan hükümlüler için YGS/LYS sınavlarına hazırlık kitaplarını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş teslim etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi eğitime destek vermeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ve Alaşehir Ceza İnfaz Kurumu işbirliğiyle 200'e yakın hükümlünün talebi doğrultusunda YGS/LYS sınavlarına hazırlık kitabı dağıttı. İçerisinde Türkçe, Felsefe, Coğrafya, Geometri, Matematik, Kimya, Fizik, Tarih, Biyoloji gibi temel derslerin yer aldığı kitaplar Cezaevi Kurum 2. Müdürü Abdulkadir Koçoğlu'na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş tarafından teslim edildi.

"HÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAK ÖNEMLİ"

Kitap tesliminde konuşan Halil Memiş, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda, okumak öğrenmek isteyen tüm vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin yardımına koşuyoruz. Biz de Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürlüğü ve Alaşehir Ceza İnfaz Kurumu arasında varılan işbirliği sonucu kitapları teslim etmek için geldik. Önemli olan cezaevindeki vatandaşlarımızı topluma kazandırmaktır, mahkum edip cezalandırmak değildir. Biz de bu bakış açısıyla, üniversite sınavlarına hazırlanan 200'e yakın hükümlüye verilmek üzere öğrenimlerine devam edebilmeleri için kuruma kitaplarını teslim ettik" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Alaşehir Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Abdulkadir Koçoğlu ise, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Üniversite sınavına hazırlanan 200'e yakın hükümlünün bizden böyle bir talebi olunca, ilçede ses getiren MABEM'ler aracılığıyla böyle bir proje yürütebileceğimizi düşündük. Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürlüğü'ne düşüncelerimizi aktardık ve kabul edildiğini gördük. YGS/LYS sınavlarına hazırlanabilmeleri için bütün dersleri kapsayan yaklaşık 200 kitabı bizlere teslim ettiler. Tekrar teşekkür ederiz" dedi.

Büyükşehir’den Eğitime Koşulsuz Destek

Büyükşehir’den Eğitime Koşulsuz Destek

Büyükşehir’den Eğitime Koşulsuz Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim