• BIST 9475.08
  • Altın 2503.661
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8005
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Büyükşehir’den eğitime destek

Büyükşehir’den eğitime destek
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Salbaş Ortaokulu öğrencilerine zengin bir kütüphane sözü verdi, ardından haftada iki kitap okumaları...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Salbaş Ortaokulu öğrencilerine zengin bir kütüphane sözü verdi, ardından haftada iki kitap okumaları konusunda söz aldı.

Başkan Sözlü, Salbaş Ortaokulu ve ilkokulu öğrencilerinin çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar'la birlikte Salbaş Ortaokulu'nu ziyaret eden Hüseyin Sözlü, Vatanda Eğitim Derneği Başkanı Gazi Sebahattin Aslan aracılığıyla temin edilen kışlık ayakkabıları dağıttı.

Başkan Sözlü, ortaokul bölümünde ayakkabı dağıtılmayan 100 öğrenci ile ilkokul bölümünde öğrenim gören yaklaşık 400 öğrencinin tamamına kışlık ayakkabı temin edilmesi talimatını verdi.

Salbaş Ortaokulu'nun bahçe düzenlemesi, kütüphane ve öğretmenler odası gibi eksiklerinin tamamlanacağını belirten Başkan Sözlü, "Okulumuzda hem öğrencilerimizin bazı eksiklerini tamamlıyoruz hem de okulun fiziki eksiklerini gideriyoruz. ASKİ Genel Müdürlüğümüz ve Park Bahçeler Daire Başkanlığımız tarafından okulumuzun bahçe düzenlemesi yapılacak. Bir de kütüphanesi olacak Salbaş Ortaokulu'nun. Burası inşallah bölgemizin seçkin okullarından biri olacak. Okulun bütün ihtiyaçları karşılanacak." dedi.

Öğrencileri başarılı olmaları konusunda motive eden Başkan Hüseyin Sözlü, "Hepinizden matematik, fen, Türkçe derslerinde en az 4 ortalama istiyorum. Böylece ailelerinizi, öğretmenlerinizi mutlu edersiniz, memleketinize iyi evlatlar olarak yetişirsiniz. Sadece sınıf geçmek yeterli ölçü değildir. Her biriniz başarılı olmalısınız. Bu standartlarda olursanız üniversitelere gidebilirsiniz. Kütüphane açıldıktan sonra en az iki haftada bir kitap okuma sözü istiyorum sizden." diye konuştu.

Öğrenciler de Başkan Hüseyin Sözlü'ye, kütüphane açıldıktan sonra haftada iki kitap okuma sözü verdi.

Büyükşehir’den eğitime destek

Büyükşehir’den eğitime destek

Büyükşehir’den eğitime destek

Büyükşehir’den eğitime destek

Büyükşehir’den eğitime destek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim