• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Büyükşehirden Ahmetli’ye İki Müjde

Büyükşehirden Ahmetli’ye İki Müjde
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Ahmetli'yi ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Ahmetli'yi ziyaret etti. Coşkun ve Ustamehmetoğlu, Gıda Bankası ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin yeni yılda hizmete gireceği müjdesini verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu Ahmetli'yi ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri incelediler. Ahmetli'de çeşitli temaslarda bulunan Ustamehmetoğlu ve Coşkun, ilk olarak Ahmetli Koordinatörü Orhan Karabina ile bir araya gelerek, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Daha sonra yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan Ustamehmetoğlu ve Coşkun, MABEM'i ziyaret ederek Dershane Müdür Yardımcısı Hasan Aktop ile görüştü. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet de eden Ustamehmetoğlu ve Coşkun, öğrencilere sınavlarında başarı dilediler.

GIDA BANKASI VE ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ YENİ YILDA HİZMETTE

Nursel Ustamehmetoğlu ile Yaşar Coşkun, çalışmaları tamamlanma noktasında gelen Gıda Bankası ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde de incelemeler yaptılar. Sosyal projeler kapsamında önemli bir yeri olan Gıda Bankası ve Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'ne Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hassasiyetle yaklaştığını belirten Ustamehmetoğlu, "Yeni yılda Ahmetli'deki dar gelirli vatandaşlarımıza Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yardım eli uzanacak" dedi. Ustamehmetoğlu ve Coşkun Ahmetli ziyaretlerini Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile tamamladılar. Yeni yılda açılacak olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitim görecek çocukların birçok alanda kendilerini geliştirebileceğini dile getiren Coşkun, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede gerçekleştirdiği projelerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Büyükşehirden Ahmetli’ye İki Müjde

Büyükşehirden Ahmetli’ye İki Müjde

Büyükşehirden Ahmetli’ye İki Müjde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim