• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Büyükşehir’de Engelli Sporuna Tam Destek

Büyükşehir’de Engelli Sporuna Tam Destek
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü engelli branş sorumlu yöneticisi Bekir Köksal önderliğinde gerçekleşen koordinasyon toplantısında,...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor kulübü engelli branş sorumlu yöneticisi Bekir Köksal önderliğinde gerçekleşen koordinasyon toplantısında, engelli branşlarına desteğin devam edeceği belirtildi.

Yeni yönetim kurulunu belirleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünde, çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Vizyon branşlardaki sportif başarıların yanı sıra, yeni dönemde sporu tabana yaymayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Engelli branşlara ve sporculara destek vermeye devam edecek olan yeni yönetim, engelli sporcularla ilgili yapılacak çalışmalara ilişkin ilk toplantısını SEKASEM Eğitim salonunda yöneticiler, koordinatörler ve antrenörlerle beraber yaptı.

YÜZME VE ATLETİZM AÇILACAK

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor kulübü engelli branş sorumlu yöneticisi, aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Bekir Köksal öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, kulüp yöneticilerinden Fikret Yıldız, Ömer İslamoğlu, engelli branşların koordinatörleri ve antrenörleri katıldı. Kulüp bünyesindeki mevcut branşlar arasında yer alan Engelli Karate, Engelli Halter, Engelli Tekvando, Engelli Masa Tenisi, Engelli Judo branşlarının çalışmalarının öncülüğünü yürütecek olan Bekir Köksal, toplantı da koordinatör ve antrenörlerin sorunlarını dinleyerek, çözüm konusunda yapılaması gerekenleri aktardı.

ANTRENÖRLERİMİZE EĞİTİMLER VERECEĞİZ

Koordinatör ve antrenörlerin yaptığı çalışmalar ve gelen talepler noktasında mevcut beş olan engelli branş sayısının engelli yüzme ve engelli atletizm branşlarında da faaliyetlerin açılarak engelli branşların sayısının yediye çıkarılması gerektiği vurgulandı. Öncelikli olarak alt yapıda engelli küçük çocuklara dokunmak istediklerini ve çalışmalarını bu doğrultuda yürüteceklerini belirten Köksal, kulüp bünyesinde bulunan antrenörlere engelli sporları hakkında ulusal ve uluslar arası engelli spor eğitimleri verileceğini söyledi.

ENGELLİ SPORUNDA İYİYİZ

Bekir Köksal yaptığı açılamada "Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Türkiye'de diğer sportif branşlarında olduğu gibi engelli sportif branşlarında da aktif bir kulüp, bir çok başarılı sporcusu bulunuyor. Kulübümüzde Paraolimpik oyunlarında derece yapmış sporcular bulunuyor. Bu çocuklarımız kulüp bünyesinde yetişen sporcularımız. "dedi.

ENGELLİ BERABER KALDIRACAĞIZ

Bedensel engellileri spor yapmaya davet eden Bekir Köksal, "Kocaeli'de çok sayıda engellimiz bulunuyor. Bu engellilerimize Büyükşehir Belediyemiz olarak hizmet etmek istiyoruz. Bu hizmetlerden biride onlara spor yaptırmak olacak. Engelli kardeşlerimizin bu tür sportif etkinliklere katılmasını bekliyoruz. Kimse dört duvar arasında kalmasın, herkes spor yapsın. Kulübümüze gelen bedensel engellilerimize her türlü imkanı sunuyoruz. "dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim