• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Büyükşehirde 23 Nisan Kutlaması

Büyükşehirde 23 Nisan Kutlaması
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in koltuğuna, Akyurt Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencisi...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in koltuğuna, Akyurt Yıldırım Beyazıt İlkokulu öğrencisi Sümeyye Elif Derindere oturdu.

Çocuk Başkan'ın ilk talimatı Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan'a, Ankara'daki bütün okulların çevre düzenlemesinin yapılması oldu. Her yıl 23 Nisan'da geleneksel hale gelen makam koltuğunun temsili olarak çocuklara devri, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Akyurt Yıldırım Beyazıt İlkokulu ve Ankara'nın 6 ilçesindeki ilk ve ortaokullarda okuyan öğrenci ve öğretmenler, Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

ÖĞRENCİLERE ANKAPARK GEZİSİ

Konuklarını Başkanlık Makamı'nda ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Gökşin, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek, programı gereği aramızda bulunamıyor. Fakat sizlere; saygı, sevgi ve selamlarını iletmemi istedi. Sizlere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Gökşin, çocuklara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını gerçekleştirdiği büyük projelerden biri olan ANKAPARK hakkında bilgilerinin olup olmadığını sordu. Çocuklardan bazıları, belli dönemlerde açılan ANKAPARK'a giderek dönme dolaba bindiklerini dile getirmeleri üzerine Gökşin, öğretmenlerin talep etmeleri halinde öğrencileri ANKAPARK'a götürerek, gezdirebileceklerini söyledi.

"TÜM ÇOCUKLARIN İMRENEREK BAKTIĞI BİR BAYRAMA SAHİBİZ"

Başkanlık koltuğuna oturan Sümeyye Elif Derindere ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak başladığı konuşmasında, "Bugün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yılında sizlerle birlikte olmaktan ve bu makamı ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyum. Tüm dünyadaki çocukların imrenerek baktığı bir bayrama sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Ülkemdeki ve dünyamdaki tüm çocuklar için barış ve kardeşlik içinde sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdikleriyle birlikte geçirebilecekleri güzel günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşma sonrasında Gökşin'in çocuk Başkan'a talimatlarını sorması üzerine Derindere, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ömer Bircan'ı telefonla arayarak, Ankara bulunan bütün okulların çevre düzenlemesinin yapılmasını istedi.

Ziyaret sonrası Gökşin, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek hediyeler verdi.

Büyükşehirde 23 Nisan Kutlaması

Büyükşehirde 23 Nisan Kutlaması

Büyükşehirde 23 Nisan Kutlaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim