• BIST 9524.59
  • Altın 2506.046
  • Dolar 32.5885
  • Euro 34.6996
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Büyükşehir Yomra’ya Geçit Vermedi

Büyükşehir Yomra’ya Geçit Vermedi
Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği Karadeniz temsilcisi Yomraspor'u Süleyman ve İsmail'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği Karadeniz temsilcisi Yomraspor'u Süleyman ve İsmail'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta üst sıraları hedefleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor 21. Hafta mücadelesinde Mümin Özkasap Stadı'nda Yomraspor ile karşılaştı. Mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftarda izledi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken yoğun yağmur yağışı nedeniyle zeminde oluşan su birikintileri oyuncuları zorladı. Top kontrolü yapmakta zorlanan her iki takımda ilk yarıda pozisyon üretemedi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda oyuna Mustafa Tiryaki'nin de dâhil olmasıyla birlikte pozisyonlar üretmeye başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, rakip yarı sahada daha çok gözükmeye başladı. Maçın 54. Dakikasında Yomraspor ceza sahası içerisinde oluşan karambolde Mustafa topu kaleye gönderdi. Ancak Yomra defansında Şafak topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Süleyman şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Öne geçtikten sonra ataklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçın 75. Dakikasında farkı ikiye çıkardı. Defansın arkasına atılan topla bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan İsmail, kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0 yaptı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manisa Büyükşehir Belediyespor önemli bir galibiyet alarak puanını 28 yaptı ve üst sıralara tırmanışını sürdürdü.

"DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ"

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, yoğun yağış nedeniyle saha şartlarının kendilerini zorladığını söyledi. Maçtan önce hakeme oynatmaması noktasında istekte bulunduklarını ifade eden Eriş, "Zemin şartlarının oynamaya müsait olmadığını maçın hakemine söyledik ancak hakem maçı oynatmak istediğini söyledi. Biz bu şartlara rağmen iyi mücadele ettik. Oyuncularımız kazanmak için her şeyi yaptılar. Rakibe pozisyon şansı vermedik. Oyunu rakip yarı sahaya yıktık. Yürümenin bu zor olduğu bu zeminde oyuncularımızın gösterdiği performans takdire değer. Oyuncularımı kutluyorum. Biz daha yolun başındayız. Daha zamanımız var. İnşallah bu galibiyetleri seri haline getirerek hedeflediğimiz noktalara geleceğiz" dedi.

BAŞKAN ERGÜN OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, karşılaşmanın ardından soyunma odasına giderek oyuncuları kutladı. Sahada gösterdikleri performans nedeniyle futbolcuları tebrik eden Başkan Ergün, "Bu azminiz, bu isteğiniz devam ettiği sürece Allah'ın da izniyle hedefimize ulaşırız. Hepinizi kutluyorum. Bu galibiyetlerin devam etmesi temennisinde bulunuyorum" dedi. Başkan Ergün'e destekleri için teşekkür eden Takım Kaptanı İlker Avcıbay ise "Sizlerin destekleri bizleri memnun ediyor. Maddi manevi her zaman yanımızda olduğunuzu gösteriyorsunuz. İnşallah bizde bu desteklerin karşılığını sahada fazlasıyla vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Yomra’ya Geçit Vermedi

Büyükşehir Yomra’ya Geçit Vermedi

Büyükşehir Yomra’ya Geçit Vermedi

Büyükşehir Yomra’ya Geçit Vermedi

Büyükşehir Yomra’ya Geçit Vermedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim